Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oly
őstag
-
Oly
őstag
Engem csak az zavar, hogy (mint sokan mások) te sem tudsz képet linkelni...
[link] vs [link]
vagy
[link] vs [link]
Az utóbbiak mennyivel barátságosabbak... és gyorsabbak is.
[Szerkesztve]SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Peter789
senior tag
elég jól mutatja ez a pár kép, hogy gusztustalan hulladék mind, iszonyat xar képeket gyártanak... életlen, zajos, túltömörített, etc... egy 20e forintos digitgép is übereli a legdrágábbakat is...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
Sipi16
őstag
-
eddie17
addikt
Mindenkinek:
Tudom, tudom csak az a baj, hogy ezek a telók másfél év alatt voltak nálam nem egyszerre, és csak egy nagyjáboli képet akartam ábrázolni, hogy kb milyen a képminőségük.
De örülök, hogy azért tetszik -
BloodRay
veterán
Csatlakoznék az előzőekhez!
Jó ötlet csak némi finomítás kéne a kivitelezésbe,
Azért THX!"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
twollah
nagyúr
Erdekes a kepek minosege, mondjuk en vmi teszt abrat kepet fenykepeztem volna a kamerakkal, mert igy valos eredmenyt nem nagyon kapunk inkabb csak egy erosen atlagoltat.
-
eddie17
addikt
válasz Viktor0610 #5 üzenetére
Tudom
Elnézést az 550Sh tulajoktól, de ez volt a legjobb kép ami találtam a gépen
Sajnos csak a R*dBaronba lettek fotózva, ami beltér...
Linkelhetsz, hogy lássák korrekt kis telefon, minden szempontból!
[Szerkesztve] -
Borgi
aktív tag
Hi!
Szerintem a teszt alapötlete nagyon jó csak a tesztkörnyezet maradt el.
Mérvadó akkor lett volna a sok teló által készített kép ha mind ugyan olyan (vagy nagyon hasonló) körülmények közöt készülnek és azonos témáról (égbolt, makró, táj,stb.).
byeResistance is Futile!!
-
MODERÁTOR
-
eddie17
addikt
Úgy ahogy mondod annyira nem szeretem a Nokiákat. Biztos azoknak a telefonoknak is megvannak a jó tulajdonságaik, de nekem nem szimpatikus egyiksem. Persze azért vannak szépek köztük. Utolsó Nokiám egy 3310-es volt.
Én szerettem a K300-ast, mert az volt az első kamerás mobilom, lehet ez miatt -
feka007
veterán
Még jöhetett volna pár Nokia is sztem, nem szereted őket?
Amúgy nekem ezek kötül csak K300-am volt, de sosem szerettem. A legjobban a SE-k között a T630i jött be nálam, de a K700 óta Nokiám van (ritka szar SE volt,joystickja szenvedés, akkuja katasztrófa, 2 naponta lefagyott, SMS-t írni fogpiszkálóval lehetett rajta, stb...). Sajnos ezzel nem vok túlzottan elégedett (6630), bár nem a kamera miatt, mert ugyan a képe nem nagy szám, de a videója elég jó, hanem mert egyszer sem használtam ki ezeket a 3G-s ficsőröket, arra, amire a legtöbbet használom telefonáláson kívül, lehet,hogy jobb lett volna egy K750 anno. Örök kedvencem a 6600 volt, annak ellenére , hogy 6600-n régebbi az OS verzió, sokkal több program van rá, egyetlen hátránya a Stereo hangzás hiánya volt (hiába lehetett 5 perc alatt mp3 lejátszóvá varázsolni, ha csak mono). Mindegy, ezt csak úgy leírtam
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
A my400v-nek és a k300nak feltünően jó a képei, ahhoz képest hogy vga kam. van csak bennük, jó lehet kikaptál egy jó fényviszonyos fényképet.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest