- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
válasz
parandroid #4 üzenetére
van elonye boven, pl ha ntere kotod majdnem mindden tud epg-t is, en a mythtv-t akarom kiprobalni, az pl port.hu-rol szedi a magyar epg adatokat. Zenehallgatas, alapjaban veve gyorsabb mukodes, ha megis pc kell azert az is elerheto, jatszas, stb.
Meg nezegettem, eleg sokminden megoldhato, pl ilyeneket nezegettem hogy meg idozitett bekapcsolas is megoldhato, egyedul amit meg nem tudom hogy fogok megoldani az az, hogy egy tetszoleges (betanithato) taviranyitojelre bekapcsoljon az egesz gep.
A HTPC haz mondjuk nekem se valoszinu hogy meglesz, daraga az ahoz, bar ugy biztos van bekapcsolos is. Inkabb vmi regi CD / DVD cucc hazaba epitkeznek, azt alaposan szejjelfarigcsalva persze. Videonak nem szivesen esnek neki, ODD elhelyezese nem olyan egyszeru, marpedig nekem az is kene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Villanyszerelés
- Lexus, Toyota topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- ROG Ally Z1Extreme
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Újszerű Samsung Galaxy Z Fold 4 (256GB) S-pen, doboz!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest