Hirdetés
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kuponok....
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fryskitt #117 üzenetére
A második részével eggyetértek az elsővel nem, pihenés? Hmm, kari, húsvét, meg pünkösd miatt... jólesik, persze.
De pl. hanuka miatt miért nincs ünnep? Elmondom, mert kb 25-30munkanappal kevesebb munkanap lenne a világon ha mindenki belevonna mindenkit a saját maga ünneplésébe. Nem csak kereszténység létezik. Ugye-ugye, lehet hogy még azt se tudod hogy mi az hogy hanuka... próbálna más belevonni ebbe az ünnepbe... lehet hogy erősen tiltakoznál, mint ahogy több10-100millió ember a világba biztosan tiltakozna ha megpróbálnák őt bevonni. És itt elérekztünk a díszítéshez, ezek a dekorációk, nem éppen a karácsony miatt vannak, nehogy azt gonold, az egész üzlet(persze mit is várhat az ember egy olyan vallástól aminek az alapjait politikusok rakták le), erre van az egész kihegyezve, az egész karácsony. Nem arról szól hogy eggyütt legyen a család, ahol meg erről szól az nem akad fenn olyan dolgokon hogy miért hiányzik a díszítés meg miért nem ünneplik a munkahelyen.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
Fryskitt #117 üzenetére
Te teljesen félreérted a helyzetet.
Én nem megértő vagyok, hanem képes a másik szemszögből is látni a dolgokat. (Legalább is, ezt gondolom magamról. Egyébként általában megértő is, de nem megértő mindenek felett.)
Olvasd már el légy szíves a topic elején írt postjaimat is. Abban már megfogalmaztam a véleményemet tolerancia ügyben. (Homlok egyenest ellenkezőt, mint amit most nekem tulajdonítasz.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest