Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
Ezt így elég nehéz egzakt megmondani, hisz mindenfelé levan kerekítve stb. Sztem csak próbával tudok lecsekkolni. Amúgy nekem is viszonylag nagy tenyerem van, de számomra kényelmesebb, persze eltudnék képzelni nagyobbat is.
Más: Nagyon idegesít, hogy nem tudom beállítani a tapipadot és az egeret úgy, hogy megfelelő legyen. Ha tapipadnál jó, akkor túl érzékeny az egér, ill ha az egérnél jó, akkor alig mozdul a tapipadra.Nincs erre vmi ésszerű megoldas???
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- Ryzen 7 5800X / 2x 500GB SSD / 32GB DDR4 3000MHz / RX 9060 XT + Előretelepített Eredeti Win11 PRO
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest