- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gLes
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Itt Budán is volt lefagyott köd, de az csak az autókon maradt meg, minden autó tiszta fehér volt reggelente. De ez rendes hó volt, fehér volt az utca, a háztetők, minden. Volt.
Ez csak úgy jött. Nincs időm olvasgatni a sok topicot ph-n, már rég leszoktam róla, nekem egyszerűen túl sok
És olyan megindító volt a hó látványa, hogy ezt ilyen agymenés formájában ki kellett ürítenem, kicsit fáradt voltam, ez gondolom meg is látszik rajta. Utólag is elnézésedet kérem
Köszönöm, egyedül is le tudok ülni
-
Motion_Blur
félisten
Igazából nem értem...van ''Esik a hó'' topik. Ez akkor mostan micsoda itten?
Egyébként itt (Fejér megye, Vértes) 2cm esett hajnalban, de délre el is olvadt, szal nem! esett le az első hó. Legalábbis én ezt nem nevezném annak, egy nappal előtte a lefagyott köd fehérebb látvány volt
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Solymáron napközben nem olvadt el látható mennyiségű hó..
-
gLes
őstag
Eltűnt, az összes, egy gramm nem maradt belőle
Csak a hideg 
-
DarkByte
addikt
Hmm.. itt Szegeden ma reggel vizsgára menet vettem észre hogy szállingózik picit a hó, de mire a busszal beértem a tett helyszínére már nyoma sem volt.
Pedig egy kis hónak én is örülnék.. értsd: közlekedni azért lehessen 
-
VladimirR
nagyúr
en hajnalban kinn altam az utca kozepen es elveztem, hogy esik a ho
reg orultem mar ennyire valami aprosagnak ;) -
Vamp
senior tag
Első hó, de hol...
Itt Tahiban Bp fölött 90%-ban nem esik a hó, mikor ''országos havazást'' mondd a T. meteorológia. Persze most se volt semmi, kék az ég, süt a nap
-
burgatshow
veterán
Itt Gödöllőn egy grammnyi hó nem esett. Nem is kell most. Szeretnék lemenni barátnőmhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak a hideg