Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Doki)
tag
Hello Andie
Szerintem érdemes szolgáltatott váltani, elég sokat pénzt meglehet így takarítani és, ha már egy évre le kötöd magad akkor szerintem nem mind1 mennyiért, most ez a legjobb elfogadható és pont szolgáltató váltókra mennek rá, nekik adják az akciót, onnan tudom, hogy én is ide tartozom már 1 éve és sajna, én is nézek másik szolgáltatót, mert a régi ügyfelek alig kapnak valami kedvezményt, nekem 10%-ot ajánlottak, hogy ha újra szerződöm velük, de én inkább nem, én megyek másikhoz, nekem így sokkal jobban megéri. Amúgy meg nyugodt szível tudom ajánlani neked ezt a szolgáltatót, 1 év alatt alig volt szakadás, vagy bármi gond én tökéletesen megvagyok velük elégedve, szóval szerintem válts, van már elég jó árban lévő szolgáltattok és nagyon jó a hálózatuk is.
Ez a mostani szolgáltatom: [link]
Ez pedig ahová most megyek: [link]
Ez a kettő elég versenyképesek árban.
UI: Én is menni akartam a T-lányhoz, és felhívtam őket és mondtak csak az új, előfizetőknek jár az akció, szolgáltató váltóknak nem jár. -
szepi79
őstag
az túlzás, hogy beszoptad. csak az új ügyfeleknek járó kedvezményt nem kaphatod meg. ha az a cél, hogy olcsóbb netet akarsz, akkor úgyis le kell kössed magad egy időre, viszont a szolgáltatóváltásból csak gondod lehet, szóval az én tanácsom szerint maradj az IW-nél, csak nézzél ki magadnak egy olcsóbb csomagot. kivéve, ha van olyan netszolgáltató a környékeden, aki jóval, mondjuk 1000 HUF-al olcsóbban is ugyanazt adja.
egyébként ennek az egyszeri csomagváltásos 2000 forintnak nagyon lehúzásszaga van, ilyet én még sehol nem tapasztaltam. pláne, hogy munka emögött kb. annyi van, hogy az adatbázisukban beállitanak 3 mezőt, meg odaböfögnek a tkomnak, hogy ennyi legyen az új maximum sebesség.
néz szét, a lakóhelyeden kik szolgáltatnak még, abból baj nem lehet, általában a tkom területeken az összes nagyobb szolgáltató ott van (externet, enternet, mittoménmégkik), hátha van valami csomagjuk (csak arra vigyázz, hogy új előfizetőknek szólót ne vegyél figyelembe)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest