Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepi79
őstag
az túlzás, hogy beszoptad. csak az új ügyfeleknek járó kedvezményt nem kaphatod meg. ha az a cél, hogy olcsóbb netet akarsz, akkor úgyis le kell kössed magad egy időre, viszont a szolgáltatóváltásból csak gondod lehet, szóval az én tanácsom szerint maradj az IW-nél, csak nézzél ki magadnak egy olcsóbb csomagot. kivéve, ha van olyan netszolgáltató a környékeden, aki jóval, mondjuk 1000 HUF-al olcsóbban is ugyanazt adja.
egyébként ennek az egyszeri csomagváltásos 2000 forintnak nagyon lehúzásszaga van, ilyet én még sehol nem tapasztaltam. pláne, hogy munka emögött kb. annyi van, hogy az adatbázisukban beállitanak 3 mezőt, meg odaböfögnek a tkomnak, hogy ennyi legyen az új maximum sebesség.
néz szét, a lakóhelyeden kik szolgáltatnak még, abból baj nem lehet, általában a tkom területeken az összes nagyobb szolgáltató ott van (externet, enternet, mittoménmégkik), hátha van valami csomagjuk (csak arra vigyázz, hogy új előfizetőknek szólót ne vegyél figyelembe)
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech G920 + Váltó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest