Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Én se szeretem az mp3-mat, de olykor kompromizssumot kell kötni minőség és mennyiség között. illetve hordozhatóság tekintetében is. itthon igyekszem minél több lossless anyagot hallgatni, meg ha ez a füles meghalna beszerzek v.mi minőségibb darabot, biztos sokat javít a hangzásán. Legegyszerűbb minden effektet kikapcsolni, EQ-Flat és csak a fülesre bízni.
egyébként főleg rock/metal az én területem, de bármit szívesen meghallggatok, ami igényes és van mögötte valami.
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
már akartam is kérdezni, hogy van hangszeres zene, és még milyen zene van? ennyire nem gondoltam az elektronikus zenékre -> ennyire nem hallgatok ilyet.
persze biztos nem hibátlan a hangzása (ugye páran a tömörített zenét, mint olyat is megvetik), de sokak véleménye szerint kategóriaelső, és egy kicsit jobb fülessel használva nagy élmény. -
commanDOS
senior tag
Helyesírást igyexem javítani.
az eq-el kapcsolatban igazad lehet, de a végeredményként ugyanakkora hangerőnél fog torzítani, csak mást mutat.
A hangzás megítélése szubjektív dolog, mint írtam is elektronikus zenénél szépen szól, de én olyat nem hallgatok.
a hangszeres muzsika pedig jobban megdolgoztatja, jobban kijönnek a hibái. nemhiába hi-fi-ket is jazz zenével tesztelnek főleg, viszont ez korántsem hi-fi, ezért lehet kicsit elnézőbbnek kéne lennem 
mindenesetre köszönöm a kritikát! jöhet még belőle
-
rumos14
nagyúr
Dicséret, hogy megemlékezel erről a pöpec kis lejátszóról, bár tudtommal már nem nagyon kapható.
A forma kapcsán: figyelj oda a helyesírásra: joystick, nem túl, távol-keleti (kisbetű), és egyéb elgépelések.
A tartalom kapcsán: bár G2-m pont nem volt, de elég sok iAudio-t volt szerencsém használni, a joy-t mindig precíznek tartottam. Hangminőség: szerintem a legjobb a mezőnyben, kicsit alulértékelted. Nekem még 30 felett sem torzított, persze ez nagyban függ a hangszín-beállításoktól és a fülestől.
A végén említett apró idegesítő hibákat érdemes lett volna kifejteni, hiszen pont ez ronthatja le az összképet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a hangszeres muzsika pedig jobban megdolgoztatja, jobban kijönnek a hibái. nemhiába hi-fi-ket is jazz zenével tesztelnek főleg, viszont ez korántsem hi-fi, ezért lehet kicsit elnézőbbnek kéne lennem