Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Az az igazság hogy ez a dolog rám is jellemző. Valhogyan képtelen vagyok beleilleszteni magam az ilyen IHB-s bulikba. Könnyen nem érzem jól magam ilyen társaságban, részegre meg még elvből sosem ittam le magam, utánna úgy gondolom csak saját magamat érezném kényelmetlenül mások előtt (pedig hát ezekben a bulikban ez a lényeg, ha nem iszok akkor le vagyok nézve, vagy már nekem nem ér az egész buli semmit sem egy pont után, mert azon kívül hogy elnézhetem a többi tudattalanná részegedett embert mást nem nagyon tudok csinálni
). Egy-egy ilyen részegedős buli anyagi vonzatáról meg nem is beszélve, ami hát ugye simán több ezer forintra rúg /fő, és hát nem kevesen heti többször is mennek ilyen összejövetelekre, én meg hát sajnálom azt a kevés pénzemet is az ilyesmire. Viszont azért néha a haverokkal hétvégénként elmegyünk egy pub-ba, betolunk magunkba egy nagy adag pizzát, közben diszkréten eliszogatunk, megbeszéljük kivel mi történt, jókat derülünk egymás hülyeségein, szóval szolídabb formájába nincs nekem ezzel semmi bajom. (azt nem értem mi a fun a sárga földig lerészegedésben) Nameg valahogyan még mindig képes vagyok örülni egy-egy kisebb Lan party-nak is, mostanság sajnos éves szinten csak 1-1re van ideje a kis társaságunknak, de az legalább aktívan telik (újabban körítjük valamiféle offline tevékenységgel is, pl. kerti grillezés
). Sajnos kicsit kocka életmód ez is, dehát ez van.. úgy gondolom nálunk sokkal durvább kockák is vannak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- Házimozi belépő szinten
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X/3070/512Gb SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Chieftec GPS-350EB-101 A 350W ATX tápegység, Retro gépekbe!
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
). Egy-egy ilyen részegedős buli anyagi vonzatáról meg nem is beszélve, ami hát ugye simán több ezer forintra rúg /fő, és hát nem kevesen heti többször is mennek ilyen összejövetelekre, én meg hát sajnálom azt a kevés pénzemet is az ilyesmire. Viszont azért néha a haverokkal hétvégénként elmegyünk egy pub-ba, betolunk magunkba egy nagy adag pizzát, közben diszkréten eliszogatunk, megbeszéljük kivel mi történt, jókat derülünk egymás hülyeségein, szóval szolídabb formájába nincs nekem ezzel semmi bajom. (azt nem értem mi a fun a sárga földig lerészegedésben) Nameg valahogyan még mindig képes vagyok örülni egy-egy kisebb Lan party-nak is, mostanság sajnos éves szinten csak 1-1re van ideje a kis társaságunknak, de az legalább aktívan telik (újabban körítjük valamiféle offline tevékenységgel is, pl. kerti grillezés
). Sajnos kicsit kocka életmód ez is, dehát ez van.. úgy gondolom nálunk sokkal durvább kockák is vannak.