Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
d-boy
senior tag
Itt nem a fáradságon volt a hangsúly (bár nyilvánvalóan ez is közrejátszott), hanem azon, hogy IVOTT!
Na erre ne adj mentséget neki, mikor valaki tudja, hogy egy megrakodva 12 tonnás monstrumot vezet, és iszik. Nem a kivégzést hangsúlyoztam volna itt, hanem a 3 év az siralmasan kevés büntetés egy ilyenért. -
Sztem ezt inkább ne firtassuk... Az utóbbi néhány hónapban elkezdtem a KRESZ szabályának azt a pontját figyelembe venni, hogy nekem van elsőbbségem a gyalogátkelőhelyen, ha gyalog kelek át. Anyázások, fenyegetőzések az autósok részéről. Hárman ígértek verést eddig...
Aha. Azért mert át mertem menni előttük a zebrán úgy, hogy meg kellett állniuk. Ennyire korrektek a magyar autósok.
Bezzeg Németországban! Csak rágondolok a zebrára, és minden autós megáll. Addig el nem indulnak, amíg át nem mentem...
15-20 évet a gázolóknak is. Ne félj, néhány ilyen ítélet után mindenki óvatosan vezetne...! -
dragonfx
veterán
a vége ugyanaz lenne az a 20 nap is pénzébe kerül az országnak

+szállítás, áhhh nem éri meg 1 töltény olcsóbb.
fú legalozálásból állami pénz???
LOLLLL, valszeg az állam által forgalmazott soxor drágáb lenne így mindneki feketéna mostani forrásból szerezné, ergo csak vesztesség lenne, bemész nnstopbam kérek egy doboz cigit, egy redbullt, ja és ha van fű kérek 1 zacsival

ez megaLOLLL.
épp nincs fű, akkor már jöhet helyette egy ex is, milyne színűt kíván a vevő????
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Aha. Azért mert át mertem menni előttük a zebrán úgy, hogy meg kellett állniuk. Ennyire korrektek a magyar autósok.