Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
jelentem, a csemete hosszas huzavona után visszakerült default tartózkodási helyére.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
nagyon ritka az olyan ember, aki tényleg boldog családban nő fel. sokan hajlamosak azt hinni, hogy attól, hogy valahol van pénz, még boldogok is. hát ez messze nem igaz. kevés olyan embert ismerek, akiről el tudom mondani, hogy tényleg boldog családban nő fel. max nem mindenki beszél az ilyen dolgokról...
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
válasz
t72killer #27 üzenetére
tudomásom szerint a magyar jogban ismert a házasság előtt szerzett vagyon fogalma, mint olyan. tehát amennyibe Te igazolni tudod, hogy Neked volt egy lakásod, mielőtt Juliskával összeházasodtál, tegyük fel, 10m forint értékben, Juliskának meg max lóf.. volt a seggébe, és utána a házasságban vettetek 1 lakást 20m forint értékben, abból Téged nehéz lesz kidboni, ha ezt úgy vettétek, hogy eladtátok az előzőt.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
nah, akkor szépen sorjában:
sokat nem lehettek együtt, a gyerek még ovodás korú, a szülők sztem max 30 eleje... a többirfe nem tudok válasozlni.
#6: csak arra próbáltam ezzel a résszel rávilágitani, hogy ebben az országban hogyan érvényesülnek az emberek. látom, nem sikerült. én kérek elnézést.
#9: nyugi Lortech, ez rendbe lesz rakva, csak még in progress. de jó helyen van az ügy.
#10: jogász dolgozik az ügyön
#16: ezzel csak az a gond, hogy 2 gyerek tartása nem kerül 2x annyiba, mint egynek.. rezsit nem növeli, internet, tv, egyebek diját nem növeli, főzni se 2x olyan drága 2 gyerekre, mint egyre, stb.
[Szerkesztve]Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hol volt, hol nem volt, a nagy üveghegyen is túl, a nagy üvegvisszaváltónál, egy meg nem...
- Elemlámpa, zseblámpa
- bohlnorbi károsultjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok