Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
nah, akkor szépen sorjában:
sokat nem lehettek együtt, a gyerek még ovodás korú, a szülők sztem max 30 eleje... a többirfe nem tudok válasozlni.
#6: csak arra próbáltam ezzel a résszel rávilágitani, hogy ebben az országban hogyan érvényesülnek az emberek. látom, nem sikerült. én kérek elnézést.
#9: nyugi Lortech, ez rendbe lesz rakva, csak még in progress. de jó helyen van az ügy.
#10: jogász dolgozik az ügyön
#16: ezzel csak az a gond, hogy 2 gyerek tartása nem kerül 2x annyiba, mint egynek.. rezsit nem növeli, internet, tv, egyebek diját nem növeli, főzni se 2x olyan drága 2 gyerekre, mint egyre, stb.
[Szerkesztve]Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
válasz t72killer #27 üzenetére
tudomásom szerint a magyar jogban ismert a házasság előtt szerzett vagyon fogalma, mint olyan. tehát amennyibe Te igazolni tudod, hogy Neked volt egy lakásod, mielőtt Juliskával összeházasodtál, tegyük fel, 10m forint értékben, Juliskának meg max lóf.. volt a seggébe, és utána a házasságban vettetek 1 lakást 20m forint értékben, abból Téged nehéz lesz kidboni, ha ezt úgy vettétek, hogy eladtátok az előzőt.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
nagyon ritka az olyan ember, aki tényleg boldog családban nő fel. sokan hajlamosak azt hinni, hogy attól, hogy valahol van pénz, még boldogok is. hát ez messze nem igaz. kevés olyan embert ismerek, akiről el tudom mondani, hogy tényleg boldog családban nő fel. max nem mindenki beszél az ilyen dolgokról...
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
jelentem, a csemete hosszas huzavona után visszakerült default tartózkodási helyére.
Same rules apply!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest