Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Jól látom hogy annak örülsz, hogy szerinted így kevesebben válnak? Én ennek nem örülnék annyira. Semmivel sem jobb felnőni olyan családban , ahol bár apa anya együtt van de folyamatosak a veszekedések. Akkor már inkább váltak volna el.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
t72killer
titán
hm, mivel csak egy réteget, a fizetésért dolgozó (=nem vállalkozó) férjet bünteti, az asszonyt meg bizonyos esetekben egyenesen érdekeltté teszi, annyira nem támogatom a gyakorlatot...
Nem azt mondtam, h zsákmányolják ki a váló nőket, de annak a híve vagyok, ha valaki megy, azt vigye cs magával, amit letett az asztalra... (jó-jó, tudom, az igazságosság messze van a törvénytől, a joggyakorlat meg messze van a törvény szellemiségétől.)
Amúgy csúnya dolog, de én ezekután már tutira kötök házasság előtti szerződést, lefixálva, h válás esetén hogy osztozunk + mennyi gyerektartás jár/kopf. Tudom, h ez megmérgezheti a kapcsolatot, de mint bérből és fizetésből lakáskájára gyűjtügető pasi, nagyon nem látok rá más garanciát, hha az asszonyka gondol 1et és lelép, ne szálljon el a 10évi munkám eredménye. Mivel házas nem vtam/vagyok még, lehet, h eltúlzom a dolgokat, de m +látjuk.30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest