Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
urban racer
senior tag
Frankó írás. Nővérem is unszol... Meggondolom azért még1x...
-
t1
veterán
Jó írás!
Én járok kozmetikushoz az arcom miatt mert elég sok pattansáom volt és még van de ez sokat segít.
Tök jó kurvára ellehet lazulni 2 óra csu úgy ellszalad, tök jó krémmekel kenegetnek masszíroznak.Az elején féltem iizgultam de mára rutin tök cool
-
MBazsee
tag
Olvasgatva a hozzászólásokat, olyan mintha egy női topic lenne, ez nagyon durva. De nem akarok senkit megbántani... Lehet egyszer én is kipróbálom, már csak a női kezek kényeztetése miatt!

-
celeron
senior tag
A napozás tényleg jó mert kiszárítja a bört..
Én is küzdök ilyen pattanásos gondokkal ami nem is csoda, igy 18 évesen..
Nekem az arcböröm nem tudom miért gondol egyet, egy hétig tiszta, utánna megint jönnek a pattanások.. amik nem is hogy igazán pattanások, hanem ilyen gyulladt a böröm
Na mind1 majd ha nagy leszek már nem lesznek.. remélem
-
Agostino
addikt
Üdv.
Nyáron nem para a pattanás, legalábbis nálam. Kifekszem a napra egy kicsit, lebarnul picit az arcom, és kész is: tiszta az arcbőröm. -
Habib[HUN]
senior tag
Életemben eddig 2x voltam kozmetikusnál, azt is tizenévesen. Háááááát az előkészítés és gőzölés tényleg nem volt rossz. De ami utána jött... a könnyem is kicsordult. Visítottam is volna mint egy kismalac, de azért türtőztettem magam. Sok pattanással el kellett bánni valahogy.... utána elhatároztam magamat kezelem

-
Solad
addikt
En abszolut nem ertem miert erzik gaznagy egyes mumacso emberek ha egy ferfi elmegy es rendbeteteti magat... semmi problema nincs vele kenyelmesebbnek erzed az egesz vilagot es jobban erzed magad. En is azt hittem hogy eleg magamnak dorzsolgetni meg pengevel levagdosni a labam borkemenyedeseit, amig anyam pedikuros vegzettseggel is biro baratnoje meg nem kaparintott maganak 1-2 orara. na azota konnyebben jarok.
szoval nyugodtan menjenel mindenki oszt rakassa rendbe magat rendszeresen, higyjetek el megeri -
-
TompapaTM
csendes tag
Én is úgy gondolom, hogy 3 munkaórára nem sok a 3900 Ft, de én akkor sem megyek kozmetikushoz, mint ahogyan fodrászhoz sem, meg manikűröshöz sem. Ezek azok a költségek, amiket meg tudok spórolni úgy, hogy magamnak elintézem. A hajam sem gáz, pedig magamnak vágom

Tudom, jó érzés, kényelmes, meg minden, ráadásul itt van a kedvenc reklámszlogenem, ami akár korrajz is lehetne: ''Kényeztesd magad, ne törődj semmivel!'', ''Élj a mának!'' stb.
Akinek annyira gázos a bőre, hogy nem látszik ki a szeme a ragyák közül, annak bizonyára kell egy profi segítsége. A kozmetikusokhoz persze nem csak ők járnak. Ez már a státuszszimbólum kategória, akárcsak a szép autók. Kezd már a pszichológushoz járás is divatba jönni bizonyos körökben...
Kényeztessük magunkat, közben beszéljünk a szörnyű állatkísérletekről (kozmetikumokat vásárolva), klímaváltozásról (3,0 literes Audiban ülve egyedül), felháborító korrupcióról (indokolatlan ÁFA-viszzaigénylésünk ügyintézése közben), kihaló erkölcsökről és belső értékekről (A VIVA tévén flörtölő feka csajokat bámulva)...
Az írót nem megbántani akartam. Kipróbálta - jó volt. Lehet, hogy ő sem lát ki a ragyák közül, akkor pedig jól is tette
Ha meg rászokik, mert tök jó, akkor lelke és pénze rajta. -
Dread
tag
hát akkor te nagyon jo kozmetikust fogtál ki, mert engem kínoztak másfél orán keresztül ugyan ennyi pénzért.
-
Jégkokó
veterán
feküdtem ellazulva a székben és élveztem a két női kéz okozta örömöket.
Nekem ez a rész tetszett a legjobban
[Szerkesztve] -
RexpecT
addikt
''Egyébként is miért nem jó, ha magamnak otthon nyomkodni...kellemes kis fájdalom, viszont látva a kis fröccsenést, egy kis miniatür orgazmust átélve.''

Ahoz képest hogy egy hajvágás 1000-1500 ft-ba kerül (és csak egy fél óra kb)talán megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM29ED8/32ME ECC Szerver RAM
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ember!!! kezdesz nőiesedni

Nem lett. Néha van olyan is, aki nem vesz magára mindent és értelmesen reagál. 

Ha meg rászokik, mert tök jó, akkor lelke és pénze rajta.