2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Férfiként kozmetikázva

  • (f)
  • (p)
Írta: |

''Kicsim, hogy néz ki már megint az arcod? Minek piszkálod? El kéne menned egy kozmetikushoz!''-mondta...

[ ÚJ TESZT ]

''Kicsim, hogy néz ki már megint az arcod? Minek piszkálod? El kéne menned egy kozmetikushoz!''-mondta a párom számtalan alkalommal. ''Hagyjál már kicsim ezekkel!Én, férfi vagyok.''-Ment a válasz minden alkalommal.(Egyébként sem tudja,hogy mennyi sört lehet arra venni.)

Egy szép napon nem bírtam tovább. ''Oké, de te fizeted!'' Azt hittem ez eltántorítja tervétől, amely férfiúi mivoltomat porba tiporja.Másnap szólt,hogy be vagyok jelentve. Áhhh....

Odaértünk. Nem is idegeltem magam addig, de az ajtóban valahogy már olyan érzésem volt, mint a fogorvosnál. Jött a ''doktornő'', bemutatkozott. Aranyoskának tünt, de éreztem rajta a kíméletlen Jutka nővért. Eljött az idő...Feküdjek bele a székbe. Brrr....már megint a fogászatos fílíng. Ráadásul a szék mellett egy olyan fogászaton használatos gép kinézetü valami. Párocskám ráadásul egyedül hagyva elment ugrabugrálni.(ajerobikozni)

Egyedül maradtam.Már éreztem a Jutka nővér kiméletlen kezeit, nyomkodva arcomat fröcsög a vér....Egyébként is miért nem jó, ha magamnak otthon nyomkodni...kellemes kis fájdalom, viszont látva a kis fröccsenést, egy kis miniatür orgazmust átélve.

Aztánk jött a koppanás. Szék hátraenged...én fekszem..görcsösen, a derekam nem érinti a törülközőt,amin fekszem....Jutka nővér finom krémmel maszirozni kezdi az arcomat...uhh de kellemes. Aztán megkaptam a végső döfést, azzal a kíméletlen húzással,hogy a gyakorlaton ott lévő tanuló kiscsaj leült és könyéktől lefele elkezdte masszírozni mindkét karom és ujjaim minden porcikáját. Ohh...ilyen jó érzést. Közben beszélgettünk, hogy otthon én magamnak, hogy csinálom, stb. 10 perc múlva,mint egy nagy medve feküdtem ellazulva a székben és élveztem a két női kéz okozta örömöket.

Második felvonásban jött a kis gőzőlés géppel, ami egész kellemes volt az otthoni belehajol a lábosba, a fejedre törülköző-s típushoz képest. Természetesen közben karjaimat masszírozták. Ohh...holvannak már azok a sörök, hol van a tesztoszteron túltengés? Sehol. Rohanó világunk okozta stesszes agyam kisüléseit lekapcsolták a női kezek.

Jött a legrosszabb rész...a nyomkodás. No gondoltam, már az előző 1 óráért megérte,ezt akkor is túlélem. Nem is volt gáz, mintha magamnak csináltam volna, csak a fröccsenések látványa okozta kis mini orgazmusok maradtak el. Simán túléltem.

Jött a fogorászat filinges géppel egy kis cirogatás és két pakolás, egyenként 15 perc. Az első picit csípett az elején de nem vészes. Az arcom utána aká egy babapopsi.

Mindez 3900 forintba került.(Nem nekem :-) )Kellemes három óra volt. Elkényeztettek, lekapcsolták az agyam. Kipihentem a hétköznapokat egy csütörtök délután. Hogy csorbult-e férfiúi büszkeségem? Nem! Sőt, ápoltabbnak és jobb pasinak érzem magam!

Most egy thai masszásra akar rábeszélni a párom a fájós hátam miatt. Nem fogom kéretni magam.....

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.