Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Maryseven #66 üzenetére
Nana, azért ez mindenképp téves nézet. Sem a Biblia sem másmilyen forrás nem állítja azt, hogy ha hívő ember vagy, akkor téged sose ér betegség, sose lesz semmi bajod, nem üthet el autó, nem lehet súlyos beteg a barátod, stb...attól, hogy hívő vagy, ugyanúgy szükséged lehet szervátültetésre. Ha ellenkezőjét állítod, akkor nem igaz hívő vagy, hanem fanatikus.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Maryseven #66 üzenetére
Hát tudod ezek a ''tanmesék'' már rengeteg embernek adták vissza az egészségét... Csodák mindig a múltban vannak. Csak ott. Ez van.
Nagyon off, de ezt a keresztény ideológiarendszert emberek kurvamód félremagyarázzák manapság. Ennek az lenne a lényege, h ''ne ölj, ne lopj, ne paráználkodj, szeresd felebarátodat'', tehát éljünk egymás mellett békében, fogadjuk el a másikat olyannak, amilyen. Az meg, hogy minden a hiten múlik... a csecsemő hogy higgyen, mikor azt se tudja, mi az? Aki egy balesetben lebénul, és tönkremegy az egész kibaszott élete, hogy higgyen? -
Kephamos
addikt
válasz
Maryseven #66 üzenetére
Persze, hiszek, meg minden, de szerintem a transzplantációt is az isten adta, ígyaztán miért ne élnék vele, illetve miért fosztaanék meg másokat attól, hogy éljenek vele. Te azt a humbukot nyomatod, amit az egyes egyházak, akik élete végig figyelték Gallileit, akik embereket égettesk, s kínoztak meg. Neaggyisten, egyszer te is olyan helyzetbe kerülsz, te is örülni fogsz az új szervnek.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Maryseven #66 üzenetére
''....és a hit a szívből fakad.''
Á még most is ezen nevetek...
Szerintem pedig a hit a lelkedből (az énedből, az egész tested minden porcikájából) fakad.
Nem egyetlen szervből. LOL. Nagyon találó bambano kérdése alattam.
LOL. Erre kivi vagyok mit reagálsz...
Tényleg no offense de annyira abszúrd amit írogatsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG GALAXY WATCH ACTIVE 4 40MM, SZÉP ÁLLAPOTBAN, ÜZLETBŐL
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Latitude 7450 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest