- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi0604
őstag
-
robi0604
őstag
-
dabadab
titán
-
robi0604
őstag
Folytatom a blogot, egy második felvonás keretében.
A videók már 1 napja fennt vannak, csak sajnos az időhiány miatt még nem tudtam nektek eszközölni.
A következő részben megtekinthetőek lesznek. -
robi0604
őstag
-
SLYM
veterán
-
DarkByte
addikt
-
robi0604
őstag
-
I_Am
veterán
-
robi0604
őstag
-
robi0604
őstag
-
I_Am
veterán
Azért nem tudom, de kicsit hogy is ondjam ''érdekes'' hogy egy ilyen imprezában csak alap biztonsági öv van. (hol a négypontos?)
-
bambano
titán
Az evonak számítógépvezérlésű diffreneciálművei vannak, ezért jobban kanyarodik. Az sti meg több köbcenti.
Van egy apró dolog, abban az imprezában, amiről a cikk szól, nem gyári kuplung van, hanem egy 900 lóerőig kalibrált speciális kuplung. Az instruktor megmutatta, milyen, ha digitálisan kezeli a kuplungot... -
robi0604
őstag
-
DarkByte
addikt
Helló! Épp erre jártam és feltünt hogy feltettél képeket. Hát igen, a fülig érő mosoly azt hiszem elárul mindent.
A videóra még besasolok ha felkerül. 
[Szerkesztve] -
robi0604
őstag
-
kornel87
újonc
-
SLYM
veterán
-
SLYM
veterán
-
SLYM
veterán
az igaz. de nekem a mustang és a subaru nangja a kellemes. az EVO-é kifejezetten zavar (legalábbis ha a játékokban ugyanaz a hangja mint élőben, ami valószínű). az is milyen már, hogy a 2005-ös ford mustang az USA-ba 5,5 milla, mire ideér 10-12 lesz belőle. az már egy subaru impreza ára
-
SLYM
veterán
-
Macka
veterán
-
robi0604
őstag
-
Macka
veterán
Hy! Jó yrás. és mégjobb autók. Nekem volt lehetőségem, hogy 3 napig ''vigyázhassak'' egy 460 Le-re húzott Bubura. Asszem a 3 nap alatt 2x tankoltam tele.....

-
robi0604
őstag
-
robi0604
őstag
-
robi0604
őstag
-
bambano
titán
-
kornel87
újonc
Kedves (?) Rover 623!
Azt most ne részletezzük, hogy általában mi a véleményem az olyan emberekről, akik más örömében csak a helyesírási, stilisztikai hibákat látják. De! Ha már nem jut más eszedbe, és mégis muszáj írnod valamit, akkor legalább csináld hiba nélkül! ''Én elég régóta fanatikusan rajongok egy pár autófajtáért és ezeken belül is néhány híres modellért kifejezetten, megilletődve láttam barátaimmal a neten,...'' ''Egyes szám vs. többes szám'' Nem látom át, hogy egy öszetett mondat két különböző tagmondatában miért ne lehetne más a személyes névmás? Az, hogy ''kicsit parasztos'' szerintem kizárólag azt minősíti, aki nem tud más hozzászólást kitalálni, csak ezt. ''megint hosszú ékezet kellene'' Miért, van rövid ékezet is ''u''-ra? Mert akkor az már ''ü'', nem? Szerintem inkább legyen ''huzva'', mint ''hüzva''. De ez csak egy személyes, és persze szerény vélemény. ''Tán hiányzott az egyik lába?'' Nem, köszönöm. Mindkét lábam teljesen jól érzi magát. Persze, tudom, hogy te ennél sokkal több hibát, elgépelést, betűhiányt találtál. Na igen, nem lehet mindenki egy született nyelvész. Nekem alig sikerült néhány pici hibát találnom. De találtam. Tehát, ha bort iszol, ne prédikálj vizet!
Amúgy én lennék az egyik barát (amelyik kiszáll, de két lába van). Tényleg nagyon jó móka volt. Én is csak azt tudnám róla elmondani, amit már hallottatok. Üde mindenkinek! Rovernek pedig tovább jó Helyesírási Szabályzat böngészést kívánok!
Nagy Kornél -
gorlin
őstag
-
Dj Sügi
őstag
-
robi0604
őstag
Eszközöltem a képeket.
Videók, csak később lesznek. -
robi0604
őstag
-
hfrankee
senior tag
Nekem egyszer volt szerencsém egy WRX-et hajtani (éjjel pesten
) és nem volt STI-s.de besz@rás!!!
Nekem esküszöm a lassulás nagyobb megdöbbenés volt,mint a gyorsulás.el tudom képzelni,hogy nagy élmény lehetett
-
Bull Boss
őstag
'' Várom a folytatást, állítólag (TotalCar) az EVO jobb pályán míg az Imprezának inkább az utca áll. Erről írnál majd a köv. részben? ''
Az addig zsir, hogy valakinek rengeteg felesleges pénze van arra, hogy reptéren száguldozzon egy ilyen amúgysem magyar utakra való autóval, nadehogy utcára...
-
robi0604
őstag
-
blunt
aktív tag
-
robi0604
őstag
-
robi0604
őstag
-
SLYM
veterán
-
blunt
aktív tag
-
CSIGAMM
újonc
-
robi0604
őstag
-
robi0604
őstag
-
robi0604
őstag
-
robi0604
őstag
Ezt a kis remekművet, gyorsan és nagy hévvel írtam. Tény, hogy így is eltartott egy darabig, de semmi időm nem maradt a részletes átolvasására. Minimális időket tudtam szakítani, akkor is inkább a fórumban ill. a privikben válaszolgattam.

Tudom, hogyha ilyen módon adom ki a kezemből, Én égek vele.
Ezért is köszöntem meg Rovernek, de, ha ezt priviben küldi, kisebb az esélye, hogy mindenki felfigyel rá...
Köszönöm és mindenképpen próbáld ki! Én csak bíztatlak rá.
-
robi0604
őstag
-
robi0604
őstag
-
robi0604
őstag
-
CSIGAMM
újonc
A helyesírási hibák ellenére, ami szerencsére csak néhány unatkozót érint (
), Nekem nagyon tetszett a cikk és remélem sokak gazdagodnak még ilyen élménnyel.Szerintem jó ötlet volt,hogy ezt másokkal is megosztottad!!! A képekre pedig én is kiváncsi leszek.
. -
bambano
titán
-
blunt
aktív tag
-
blunt
aktív tag
ezt ingyen is megúszhattad volna, ha kilátogatsz a szokásos helyre, ahol keddenként szokott lenni találkozó.
dehát, aki fizetni akar érte....
szerk: happy b-day
[Szerkesztve] -
Sipi16
őstag
Engem tavaly vittek egy WRX Sti-vel... Hát gyerekek beszarás. 2500-nál annyi mint ha egy sima 1.8-as brenyásba ülnél. 2700-nál furcsaságot éreztem. 3000-től a ''csipogásig'' tapadtam az ülésbe és alig kaptam levegőt. Nagyon komoly volt. A csipogást pedig egy bizonyos fordulaton van asszem 6500 de nem bizti amikor a legjobb a váltás ideje. Nagyon komoly volt... Örök emlék marad...
-
orbano
félisten
Tekintve hogy átlag alatti a helyesírásod, nem hinném, hogy Rovernek köszönheted, ha emiatt égsz. Javaslat: a cikket írd meg mondjuk Word-ben és eressz rá egy helyesírás-ellenőrzést, így az amatőrebb, a sok, fárasztó gépelés okozta hibákat kiküszöbölheted

Egyébként no offense
, irigyellek, majd valamikor én is kipróbálonm ezt az élményvezetésesdit 
-
N1
tag
Nagy élmény lehetett!
Nekem 2003-as STI-hez volt szerencsém, az brutális volt, illetve vittek egy N-es EVO 8-assal, Egerszalók-Verpelét gyorsaságin, utasként, civilben.. Hujjajj

[Szerkesztve] -
cor
őstag

kép v vidi nem lesz?
en a sportautoban lattam a hirdetesuket,de latom azota mar honlapjuk is van -
Nkboy
senior tag
Nagyon tetszett at írásod. Irigy vagyok rád-- természetesen jó értelemben. Ha nem lenne tölem ilyen messze ez a hely meg tudnék rá pénzt adni mindenképpen kiprobálnám. Lancer párti vagyok, de szerintem abban különbséget tenni melyik a jobb az nagyon nehéz. Bár a Subaru hangja az egyszerűen csodálatos.
-
robi0604
őstag
Köszönöm szépen a javításokat és a jókivánságot!

A ''Módosítottam még rajta és befejeztem.'' mondat, az írás befejezésére és a közben eszembe jutott gondolatokra vonatkozott.
Mióta ''kiadtam a kezemből'' semmi időm nem volt, hogy tüzetesebben átnézzem.
Tényleg köszönöm, de korrektebb lett volna, ha priviben üzensz és nem mások előtt égetsz le.
Biztosan nagyobb nyelvtani tudás áll mögötted, de mint mondtam, ha lett volna időm, javítottam volna ezeket az amatőr hibákat.
Remélem, még lesznek írásaim és számíthatok rád, de megkérnélek, hogy az ilyenfajta megnyilvánulást legközelebb először velem közöld. Köszönöm!
Félreértés ne essék, nem haragszom rád, de tudod az a fránya önérzet…
Amúgy, hogy tetszett?
-
robi0604
őstag
Köszönöm! Vigyázok rá.

-
robi0604
őstag
-
Rover623
félisten
Módosítottam még rajta és befejeztem.
A kérdés csak az: a helyesírás előtte is ilyen szar volt, vagy ez már a javított verzió...?
Így első blikkre:
Én elég régóta fanatikusan rajongok…megilletődve láttuk a neten (egyes szám vs. többes szám)
Kollektívan befizettek egyilyen élményvezetésre. (nem külön írjuk? „egy ilyen”)
gulyásleves még plussz javított (van egy plusz „s”)
mehetek mind a két autoval (hosszú ó…szerintem)
És hidjem el (kicsit parasztos, de én nem szégyellem?)
400LE-re huzva (megint hosszú ékezet kellene)
Mondatm neki (betűcsere)
Dölöngéltek...kikéreckedett (lásd fenn…de betudjuk az írói szabadságnak)
hogy ugye kiengejük (betűhiány)
és nyúlt a kormányba, hogy hogy tartsam az ívet. (szebb lett volna a „hogy hogyan, esetleg „hogy miként”)
és volt amikor, 180 fölött ugyan ebbe a kanyarba. („ugyanebben a kanyarban”)
Gázadásnál ugyan azok hatottak rám (''ugyanazok'')
Ugyan úgy (szintén zenész)
amíg bemutatja a páját. (ezért a fiamat lelőtték volna „ált. isiben”…
)
Öszzesen (Inkább „Összesen”)
Visszaértünk és kiszált az egyik barátom (tán hiányzott az egyik lába?)
ill. íveskanyarok (inkább külön írják)
Ez számra igazi technikás pálya volt (betűhiány)
egy csúszást egyedűl végig tudtam vinni (rövid „ü”)
ahogy a nagykönyvbe megvan írva („nagykönyvben”)
Visszérkeztünk és immár ismét négyen (betűhiány)
Azért itt mégjoban meglátszott (horribile dictu)
Mondták, hogy jópár fejlesztést akarnak eszközölni („jó pár”…de még ez is elég ronda)
normálisan kitáblázi (betűhiány)
területrendezések következtében eltüntek (inkább hosszú „ű”)
Teljesen korrektek, emberközponzúak (elgépelés)
mondott egy egész bizalomnővelő dolgot (ez meg inkább rövid „ö”)
P.S.:
Egyébként boldog szülinapot...
[Szerkesztve] -
Rickenstein
senior tag
Ilyen ajándékot kapni egy barátnőtől...huhh. Nemsemmi. Vigyázz rá nagyon! Nagyon szerencsés ember vagy!
-
ALI_G
veterán
megnéztem a videót ami a cég honlapján van, az a beton motorra nem jó. Ezek a régi betonok túl nagy hézaggal rendelkeznek már és ha odarántod a motornak, akkor az kitör a nagy tapadás miatt, viszont az elsőkereket meg beszitálja meg pattog. 150-nél az nem egészséges

Én ezt tapasztaltam a 100 lovas motorommal a Kalocsai reptéren (tök ugyanilyen) motorosoknak kialakított pályán, szóval lehet rajta menni, de oda kell figyelni
Az árak meg tök jók, ha azt nézzük nem a te kocsid. Kalocsán 3000 volt, de saját motorral kellett menni no és egész nap mehettél. -
Zé_Mester
őstag
szia.
először is boldog szülinévnapot
másodszor pedig: most kb egy citromba harapott emberhez vagyok hasonlítható, mert olyan görbe a szám
én is ki szeretném próbálni egyszer, csak még nem nagyon látok rá esélyt 
pedig biztos nagyo állat lehet
am is nagy kedvenvem egy Impreza, az Evo se rossz,de azért a BUBU az BUBU.
grat még egyszer hozzá. remélem én is beszámolhatok majd hasonló élményekről.
-
robi0604
őstag
-
robi0604
őstag
-
robi0604
őstag
-
robi0604
őstag
Köszönöm a jókivánságot!
Tuttommal ez a cég csak evvel a két autóval (ill. később még többel) foglalkozik.
Motorról nem tudok, de az azért teljesen más. Ott nagyobb azért a rizikó.
Gondold meg, itt azért kapsz segítséget és közbe is nyúlhat, ha valami van.
A motort egy ilyen helyen könnyebben el lehet dobni... Elkap a hév és kész.
A pálya azon része ahol mentünk, teljesen kultúrált volt.
A farolás, hát komoly volt. Van hova, van mivel csúszni. A derékszögekbe azért 90 környékén mentünk bele...
-
robi0604
őstag
-
robi0604
őstag
-
robi0604
őstag
-
robi0604
őstag
-
Terminus_
aktív tag
Amúgy kb hány percnyi élményt kap az ember 1 menetért? Ha jól sejtem ez csak 1 autóval való játszadozást foglal magában, igaz?
-
Terminus_
aktív tag
Az eggyel régebbi Subaruhoz nekem is volt szerencsém egy TVs forgatás keretében. Bár csak utasként, de az sem volt mindennapi élmény.
Köszi, hogy megosztottad az élményeidet! Most, hogy tudok erről a lehetőségről, szerintem elkezdek sprólni egy kicsit, mert ezt ki kell próbálni!
-
bambano
titán
Ugyanezzel a társasággal én is nyomtam két hónapja két menetet, de csak ismerkedés jelleggel, a röviden, viszont mind a két autóval.
Beszállt mellém a fickó, megkérdeztem, hogy most befizetett 15 perc minősített halálfélelemre?
Azért az brutál volt, mikor mindkét autóval 170-180 körül beszállok a kanyarba, szépen négy keréken csúszik le az ívről és a fickó csak annyit mond, hogy nyomjam padlóig a gázt, ne törődjek semmivel 
Ezt, meg a Hungaroringes vezetéstechnikai kurzust mindenkinek ki kell próbálnia szerintem. A ringen a biztonságért, itt meg a benzin meg az égett gumiszagért
-
Daweee
őstag
-
DarkByte
addikt
-
Ramius
őstag
-
erdoke
titán
-
Đave
csendes tag
Sziasztok.én elsö kézböl mondhatom h az evo kikurtul jó kocsi

egyik barátomnak olyan volt.8as és nagyon hasitott.rendesn rángatott. -
Sh4rKy
senior tag
-
Ramius
őstag
-
Sh4rKy
senior tag
először is boldog szülinapot és névanpot

másodszor:
az ár és a cím engem is érdekelne...
megkéne ünnepelni valahogy ezt a 18. szülinapot
ha lehetne, mondjuk inkább motorral mennék, de azt meg ha jóltudom, nem rakják a hátsóm alá ha nincs nagymotorra jogsim...
pedig egyenlőre a motorokat jobban érzem mint az autókat...
amúgy ott a helyszínen milyen a pája?
és mennyire volt furcsa a faralás vele? -
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
énis régóta tervezem, hogy ellátogatok hozzájuk, és az imprezát kipróbálom (nagy rajongója vagyok
), csak az anyagiak mindig közbeszólnak.
a videóidat kíváncsian várom
mod: a szegedi autókiállításon beleültem ebbe az imprezába, mert ottvolt a cég. ott tudtam meg, hogy van ilyen lehetőség
[Szerkesztve] -
geoff
tag
-
Csapi007
veterán
Hello
Nagyon irigyellek.
-
fluxion
őstag
állat...nagyon irigyellek
egyszer én is ki szeretnék próbálni egy nagyon fullos kocsit de fizetni biztos nem fogok

-
Rocko
tag
nem rossz kis story jól választottál h előbb az evo
(evot mindenkinek!!
)
ezek tuningoltak voltak vagy full gyári? vagy ezeket a konyhatitkokat nem kötötték az orrotokra?

-
robi0604
őstag
-
robi0604
őstag
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Engem az érdekelne, hogy mennyibe fájt a teljes balhé?
-
waccamár
senior tag
megmondanád ennek a cégnek a nevét, meg címét?
ha nem akarsz reklámozni, jöhet a PM, de sztem sokmki kíváncsi még rá 
-
robi0604
őstag
-
jerry311
nagyúr
-
robi0604
őstag
Tényleg nagyon jó volt. Még mindíg a hatása alatt vagyok, kicsit hihetetlen számomra. Tudom ez lehet, hogy hülyeség. Amúgy vasárnap voltunk, úgyhogy még friss is az élmény.

Tényleg lenne értelme leraknod minnél előbb, több okból is. Egy párat már említettek előttem...
Nekem se volt kocsim amikor elkezdtem. utána volt 2 évig aztán megint nincs mostmár lassan 3 éve.
[Szerkesztve] -
robi0604
őstag
-
DarkByte
addikt
Ezek mind észerű érvek és egyet is értek. Talán inkább úgy mondanám hogy általában ha van annyi pénzem nagynehezen ami autóvizsgára lehetne költeni akkor azt is valami másra (többnyire gépre) költöm. De az árak tényleg nem mennek lefelé így lehet nem ártana hamarosan megcsinálni.

-
jerry311
nagyúr
-
DarkByte
addikt
Üdv!

Végigolvastam az ''extended'' verziót is.
Írígyellek is ám, pedig még jogsim sincs (már rég lehetne mondjuk ha akarnák, de még nincs mit vezetni addig nem siettetem). Biztos marha jó élmény lehetett, de csak úgy pluszban is simán bentültem volna. Tök jó barátaid vannak hogy így megleptek. A videót és a képeket pedig várom, kíváncsi leszek rá. 
-
jerry311
nagyúr
''Vannak emberek akik vezettek ilyen autót, vannak akinek van is, de nagyon kevesen vannak akik mind a kettőt vezették, ilyen körülmények között''
Szvsz ez vallási kérdés...
Aki EVOs az nem ül Imprezába és fordítva.
Az autórajongók, meg mindent ki akarnak próbálni.
-
robi0604
őstag
-
robi0604
őstag
-
robi0604
őstag
-
robi0604
őstag
Na volt még egy kis időm... Módosítottam még rajta és befejeztem. Az addig írottat is kiegészítettem.
-
DJGABI
addikt
Várom a folytatást, állítólag (TotalCar) az EVO jobb pályán míg az Imprezának inkább az utca áll. Erről írnál majd a köv. részben?
-
DarkByte
addikt
Képeket, képekt
Kivételesen tudom melyik két autóról van szó, de nagyon könnyen előfordulhatott volna hogy olyat mondasz amit nem. Egy kép pedig mint tudjuk többet ér ezer szónál.
És akkor ha már itt tartunk: utólagosan boldog szülinapot és névnapot
[Szerkesztve] -
Loader
tag
Nekem is az EVO a kedvencem, de a WRX se rossz, főként a hangja miatt. Remélem, hogy egyszer majd tellik nem is egyre...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Robotporszívók
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi 17 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- CANON E-FS 18-55MM F3.5-5.6
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 14" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G7 - Intel N4020 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

SUBARU FOREVER!

)