- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
Yeeee....!
Vannak un. *elatkozott napok*/nem nehez napok/amikor minden balul ut ki!
Keson ebredsz,nem gyujt be a boiler,elfogyott a fogkrem,beegett a gumi este a kv-fozobe,elszakad a cipofuzod,amikor az orrod elott csukodik annak a metroszerelvenynek az ajtaja,amivel meg elerned azt a buszt,amivel idoben beersz a melohelyedre...es ezutan jon a munkahelyi horror,amit irtal!
De ezek nem veletlenul tortennek!Hidd el...figyelnek!...valahonnan,valakik
/
Vegyuk sorba! A boiler azert nem gyujtott be,mert alacsony volt a gaznyomas/levettek!/fogkremed meg este volt,de ejjel valaki kinyomta?! a kv-fozobe azert egett be a gumi,mert amikor kifolyt a kv,valaki csengetett,es kinyitva az ajtot...senki sem volt ott!A cipofizod a pszi-energiatol szakadt el,nem toled... a kritikus metroszerelvenyt azert nem erted el,mert elotted egy *B* tipusu mumia tantorgott ebenfa-bottal mindket kezeben...
Viszont vannak pazar napok,amiket az elet jutalomjatekan lehet nyerni!
Ezeken a napokon nem tudsz semmit sem elrontani!
A haveromat egy ilyen napon lokte be a tomeg,veletlenul a metro-arokba,a sinek koze!
/Termeszetesen jott a szerelveny!/ Valtig allitotta,hogy helybol,nekifutas nelkul ! ugrott fel a rampara /kb.2m magasra?!/
Ilyenkor /ha el is kesel/kiderul,hogy a fonoknek reggel nem indult a kocsija,es most
dzsipiesszel probal benavigalni!
Amikor belepve a portan,eszreveszed,hogy otthonhagytad a belepodet...nyilik az ajto,es belep a Vezer..es mikozben int,hogy menj vele,baratsagosan megerdeklodi,hogy megvagy-e a kert anyagokkal?/ a kiberek termeszetesen mukkani sem mernek!/
Amikor a bufeben ki akarod fizetni a reggelid...eszreveszed,hogy otthonfelejtetted a penztarcad!De mar mondja is mosolyogva a bufes,hogy tegnap,amikor nem tudott visszaadni az otezresedbol...elfelejtkezett rolad,de most itt a visszajaro penz...ne haragudj!
Amikor a Vezer altal kert surgos anyagot eloveszed,kiderul,hogy ezt mar egyszer kerte,el is keszitetted,de mindketten elfelejtettetek!
Es a nap megkoronazasa keppen megprobal egy beszallito korrumpalni.../ami gyalazatos modon sikerul is neki!
...es ez mar olyan,mint egy Hallivudi sikerfilm! -
finest
addikt
Lénárd Sándor szerint két fajta ember van. Aki a vekkerre kel és aki magától ébred.
-
tildy
nagyúr
IDőben ébredsz, ma a kajásember sem csengett(mert mára nem rendeltél). Van időd zuhanyozni, mindennel időben elkészülsz, és még az sem töri le a jókedved, hogy odakinn esik az eső és fúj a szél meg az sem, hogy egész éjjel kapart a torkod. Mézes teával és neocitránnal indítod a napod, majd elmerülsz a forró fürdőben. Végre pancsolhatsz kedvedre, időd , mint a tenger. Felöltözöl , elindulsz a munkahelyedre.
Időben beérsz , mikoris kiderül, hogy elhagytad vagy otthonhagytad a belépőd. jobb esetben otthon hagytad. A büfében pont a kenőmájas szendvicset fogod ki, amit ki nem állhatsz , persze erre akkor jössz rá, miután már megvetted. Már jössz kifelé a büféből, mikor észreveszed , hiányzik valamid: a laptop! Spuri vissza a büfébe, laptop felkap.
Közben kiderül, hogy a kártya bizony ninc sotthon, útközben elhagytad.
Te dinka, hát alig dolgozol még az új helyeden, máris elhagyod a kártyát?! Ejnye ejnye.
Szerencséd van, egy jótét lélek beviszi a céged egyik boltjába, és leadja.
Szóval kelhetsz jókedvel, és frankón, attól még lehet egy kevésbé jó napod. -
VoDaFoNe
aktív tag
tök yoo.. ma fullosan az írás második része köszöntött rám. rosszul aludtam és még az eső is esett ráadásul mindeki cseszegetett a suliba ( főleg a tanárok ) .... remélem én is h holnap jobb napom lesz!
-
Calibos
addikt
Fiatal koromban elmentem tudományos találkozókra ahol az ágy helyes elhelyezéséről diskuráltak úgynevezett szakértők.
Léteznek úgynevezett vízsugárzás (talán 3 fajta van?) tehát egy ilyen területre nem érdemes rakni az ágyat! Plusz elektroszmog is befolyásolhatja az alvásunkat.
Na de nem akarom szét offolni a topikodat de gondoltam kicsit hozzá tartózik a témához. -
Feketelyuk
tag
Jobb lábbal szoktam földet érni és bal oldalamra fekszem.
Ebből kifolyólag néha (sokszor) ''valami akadályoz'' abban, hogy jobbra fordulva fel tudjak kelni...(SIC!) -
Agyasima
őstag
Most írjam ide, hogy melyik a kedvenc módom az ébredésre? Sejthetitek...
Sajátos ébresztési forma.
-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow #11 üzenetére
igy én is szeretek ébredni, csak nem felkelni, hanem felnézni, elégedetten tudomásul venni, h nem lopták el, és aludni tovább.
-
gorlin
őstag
Hogyne érdekelne,csak rajta
(azt tudom hogy hanali 2 kor van a mély alvás,meg éjfél előtt el kell aludni de másra nem emlékszem
)
A szerzőhöz:A cikk nagyon jó volt.Nálam például úgy szokott lenni hogy vagy ''mosolygósan'' ébredek,és ezt szó szerint kell érteni,ilyenkor tele vagyok erővel és jó a kedvem.
Vagy iszonyatosan fáj a fejem...
Más verzió nincs.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Én úgy imádok ébredni, hogy tudom, nem kell azon a napon semmit se csinálnom és lendülettel alszom tovább.
Sajnos nekem ritkán adatik meg az ilyen nap!
ladybug: Nőknél kómás sminkelés, férfiaknál borotválkozás szintén kómásan?
Egyszer borotválkoztam kómásan, azóta soha többet, inkább elmegyek szőrösen vagy megvárom míg rendesen felébredek! -
KrAt
veterán
Imádok úgy ébredni, hogy a macska alszik a fejemen..
-
ladybug
őstag
Nincs senkinek jó kis sztroija ebben a témában? Lehetne beszélgetni is erről....
-
dragonfx
veterán
hehe de sok ismerős szitu.....
-
Lavves
tag
Detto...
-
ALI_G
veterán
néhány rész ismerős.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az egész napodat meghatározza, hogyan kelsz fel reggel az ágyból. Bár az enyémet már az...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NBA és kosárlabda topic
- PlayStation 3
- PlayStation 5
- Vallás
- Futás, futópályák
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest