- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Sziasztok! Egy régi barátom gondolkodik karácsony előtt egy noti vásárlásában. Mivel nemigen ért hozzá, kikérte szerénységem véleményét is. Nekem egy HP-m van (NX7400), és mivel több is van az ismerősi körömben ezért ezt tudtam ajánlani. De nem szabad szűk látókörűnek lenni, és a Dellekről is jókat olvastam, hallottam eddig, ezt a márkát is javasolltam neki.
A listánkon fennakadó noti Egy Inspiron6400-as modell Pentium Dual Core T2080-assal és GMA950-el. [link] a legfelső, mivel a pénz nagy úr.
Csak általános felhasználásra kellene, szinte semmi játék és komoly felhasználás.
Érdeklődnék, hogy a szükséges drivereket hogyan lehetne letölteni ehhez a géphez, mert a Dell oldalán nem derül ki, hogy pontosan mi is kell ehhez a géphez.
Anno az HP fórumban szépen össze volt szedve, hogy melyik drivert és milyen sorrendben kell felrakni, hogy minden tökéletesen üzemeljen az én gépemen, és ez nagyon sokat segített akkor, hogy az install ne legyen egy kínszenvedés.
Ha valaki tudna segíteni, igen megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Dell Inpsiron 6400 2006 októbere óta használom a gépet, az első magyaroszági Delles core...
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen NAS-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- BestBuy topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest