Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
SLYM
veterán
jó és érdekes cikk. de itt igazából szerintem nem azzal van a baj, hogy szegények a cigányok, vagyhogy honnan jöttek stb. mert ez már senkit se érdekel. én már a dédszüleimet se ismertem szóval ez a ki-honnal dolog ez felejtős. itt a romák mentalitásával van a probléma szvsz. kb mindegyik úgy érzi, hogy őket mindenki aki fehér kirekeszti és lenézi, és ezért sokkal ingerlékenyebbek velük szemben. közben meg kb le se szarja őket senki. ez kb olyan, hogy mondjuk beszélgetsz a heveroddal a buszon és ránézel egy csajra aki ezt észreveszi. és onnantól kezdve a csaj azt hiszi, hogy most róla beszéltek. csak a cigányoknál ez annyiban más, hogy ők ilyenkor idegesek lesznek, a csaj meg élvezi a dolgot
Aktív témák
lo Az olaszliszkai gyilkosság ismét beszédtémává tette a magyarországi cigányságot. Persze...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest