- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Miért gondolja minden biciklista, hogy a kresz rá nem érvényes, a piros lámpa rá nem érvényes, joga van akkor és arra menni, amikor és ahova ő akar?
Miért gondolja néhány biciklista, hogy ha kárt okozott, joga van elszelelni? Miért gondolja néhány biciklista, hogy vélt igazát joga van az autóm tönkretételével alátámasztani?
Szerintem itt a pillanat, hogy egy igazából el sem kezdődött vitát el se kezdjünk.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
Magyar nyelv olvasása, értelmezése terén kihívásokkal küzdő fórumtársaim érdekében értelmezem a threadet:
1. szétszaladt a vita, már régen nem a cm-ről van szó
2. teszek egy megjegyzést, ami szándékaim szerint nem a cm-re vonatkozik, hanem a szétszaladt vita más részeire. a megjegyzés (ha nem tévedés lenne, hogy a cm-re értjük), a cm-re értve negatív lenne
3. Darchangel kijelenti, hogy szerinte nem 15 perc hírnévért csinálták.
4. én pontosítok, hogy szerintem se, csak félreérthető volt a sok thread egyszerre
5. ezek után te visszautasítod Darchangel kijelentését.
Vagyis te, 350 cm szervező nevében, a fenti formális logika szerint visszautasítod azt a feltételezést, hogy a cm nem 15 perc hírnévért lett. Tehát a cm hivatalos állásfoglalása az, hogy 50 ezer biciklist az utcára vittetek azért, hogy a szervezők 15 perc hírnévhez jussanak.
Mondd, te komolyan gondoltad, amit írtál?Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- UHD filmek lejátszása
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest