Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
szia..
beirtam most a /3GB kapcsolót, ujraindult a gép , látszólag nem történt semmi ( ki sem fagyott) akkor most honnan tudom hogy valoban érvénybe is lépett és valóban 3GB -ot rendel a felhasználoi programokhoz?
egyáltalán boot.ini fájlom sem volt eddig semilyen, most hoztam létre a C:\ gyökérben
ugy emléxem korábban hogy ott kell lenni?( ez most egy uj telepités)
más: irtad hogy vegyem ki a a páratlan 1GB -os modult, vagy tegyek be helyette 2x512 -öt. Kingmax 800Hz -es moduljaim vannak.
mi van ha még egy 1GB-os modult teszek párba a harmadik mellé? még kapok ugyanabbol a tipusbol, ott ahol vettem.. nem fogja az egészet látni csak kb 3,5 gigát azt tudom. de attol hogy nem mind látja még "párban" kezeli majd?
illetve a kb 3,5 GB-bol ramdiskel el tudok kölöniteni mondjuk 1GB-ot pl swapnak és akkor gyakorlatilag azt az 500 MB-ot is kihasználom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ugy emléxem korábban hogy ott kell lenni?( ez most egy uj telepités)