- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
TompapaTM
csendes tag
Azt hiszem, eljött az idő, hogy a Bíborköpenyes Bajnok is közbelépjen, mivel az ő küldetése a közúti forgalomban rendet tenni.
Hogy nem a motorosok a hibásak a balesetek nagy százalékában? Hm... ezt csak valami szofista hülye statisztikus hozhatta ki. A megfelelő statisztikai próbák és mintavételek használatával bármiből bármit ki lehet hozni. Ezért lett jó a szakdolgozatom is
A motorkerékpár már a kialkítása miatt is alkalmasabb a baleset okozására, főleg ha még hozzávesszük azt, hogy a motorosok a ''szabadság szerelmesei'', meg ilyesmi fazonok (kivételeknek respect). A Kreszkönyv szerint - amivel legszívesebben a robogósokat vágnám gigán a körúton - egy sávban egy kétnyomon vagy két egynyomon haladó jármű (Csimasz beleszólt: két keréknyomon és egy keréknyomon) haladhat, utóbbi értelemszerűen egymás mellett. Ennek ellenére ők haladnak mellettem is, bevágva elém, a kerékpársávon is, a járdán is, zöldnél keresztbe a zebrán is, esetleg az árokparton is, a leállósávokban meg kifejezetten élvezik a száguldást... Na, ezek után magyarázza meg a rendőr bácsinak, hogy ő nem hibás, hiszen neki vérzik az orra meg a térde, mert kivasaltam! Igen. Kivasaltam. A múltkor a körúton majdnem rámkenődött a hülye robogós, mert a terelővonalon haladva úgy gondolta, a Kamaz mellé már nem megy be, ezért besorol mögém, pont akkor, amikor fékeztem. A hátsó kereke is megemelkedett akkorát fékezett... Utána persze felmutatta a középső ujját, mikor a terelővonalon kielőzött, és pirosban kikanyarodott jobbra a Rákóczi útra. Ennyit a szegény motorosokról, akik úgy hullanak nyáron, mit a legyek. Megdolgoznak érte. Ezúton ígérem Tildynek és sorstársainak, amennyiben a tükröm közelébe kerülnek 5 cm-en belül a sávomban, átmegyek rajtuk, majd vissza is tolatok, utána pedig megvárom a zsarukat, és győzzön az igazság!
U.i.: Látok normálisan közlekedő motorosokat is chopper és túramoci kategóriában. Őket szeretem, néha még irígy is vagyok rájuk.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- BestBuy topik
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Asszociációs játék. :)
- Remaster kiadást kap az Onimusha 2: Samurai’s Destiny
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest