Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Jobb mozizni, csak hangja nem volt úgy meg olyan mindegy. Charlie Chaplint hamar meg lehet unni
(Ez volt vele a legnagyobb bajom, hogy halk volt)Akkoriban még wifi hotspotok sem voltak valami sűrűn, sokat nem ért a beépített wifi és a böngésző, pláne mert én mindig mozgásban vagyok.
-
Xaels
félisten
Az első generációs Touch konkrétan semmire sem volt jó. CX300-al használtam és konkrétan full hangerőn kellett használnom, hogy megfelelően hangos legyen. Télen az elfagyott ujjaimmal nem tudott mit kezdeni. Naponta tölthettem, volt hogy többször is. FM rádió nuku. Bővíthetőség nuku. iTunes-hoz való kötöttség és sorolhatnám tovább.
Ezzel szemben a D2-t fél hangerőn is bőven elég használni, 45-50óra egy feltöltéssel, bővíthető, FM rádió ha az kell, egyszerű Mass Storage mód, fizikai kezelőszervek stb... Zene hallgatásra sokkal jobb választás volt akkoriban és mai napig tökéletesen működik.
(#17) Youri: konkrétan az első generáció másra sem volt jó. A gyenge hangerő miatt menet közben filmre alkalmatlan volt. Akkoriban nem nagyon volt AB / CTR / WOG még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(Ez volt vele a legnagyobb bajom, hogy halk volt)