- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
"tökre egy" jól mondod, bár nem tudom, honnan az info, hogy ez az utolsó generáció. ettől függetlenül valószínűsíthető, elvégre a touch már 64 GB-nál tart... azért kár a Classicért, a Touch nekem zenehallgatásra sokkal kevésbé vált be a taperolós kezelés miatt.
B4MbOo:
amiről mi beszéltük, az az 5G, ott a 80-as vastagabb volt (meg szerintem a 60-as is) a 30 GB-osnál. A 6G-nél már mind egyforma vastag, kivéve az első 160 GB-ost (asszem 2008-as). -
Jhonny06
veterán
Pár másodperc alatt megcsinál egy albumot, ez még nagyban gondolkozva is baromi kevés idő, tehát nincs probléma. Gyakorlatilag nem is megy végbe konvertálás, a lényegen nem is változtat, csak a fájlformátumot írja át. Az a +20 másodperc egy albumnál senkit sem érdekel. Mármint engem nem, cserébe viszont nekem jóval többet nyújt egy Apple cucc, de ebbe most ne menjünk bele.
dBpoweramp Music Converter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Quadro FX 570 eladó
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged