Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• icecave

nagyúr

válasz Jhonny06 #7 üzenetére

Sennheiser cx500. Nem úgy értem, hanem úgy, hogy ugyanazzal a fülessel hallgass megy egy sony-t, méginkább egy Meizu M6-ot, utána meg egy iPod-t, egyből rájössz, miről beszélek...
    Az Apple szép, az Apple jó, de aki TÉNYLEG hangminőséget akar, nem azt veszi (igen, aki meg azt szeretné, hogy mindenki megnézze, megtapizza, meg Ő legyen a menő, és leszarja a hangminőséget, annak jó).
    Hozzáteszem, ezzel nem azt akarom mondani, hogy ipodok hangchipjei és ezáltal a hangzásuk a béka segge alatt van, hanem azt, hogy csak egy jó középkategória, semmi más.
    Mi sem magyarázza ezt meg jobban, hogy most is van Apple termékem, nevezetesen iPhone 3GS, mégis inkább külön zenelejátszót cipelek magammal.
    Nem kell a nagyokra gondolni, pl. most Meizu M6-ot, ami a hype helyett egyetlen dologra fektette a hangsúlyt, amire alapból is veszel egy ilyen terméket: a zenehallgatás élményére.

Az általános konzekvencia, amíg nem hallgattál meg mást, addig kiváló az iPod is egy jó fülessel, én is így voltam. Ilyenkor gondolkodom el, milyen lehet az, amit aztán tényleg az abszolút felső kategória ( a hangminőségre értem most is, nem arra, hogy ki milyen ügyesen tudja nyomogatni a click wheelt, meg a touchscreen-t).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés