Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pitterix: Gyógytorna
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
electrodoki
üzenetére
A regi telefonom mindig leesett az asztalrol, ha elkezdett csorogni, a rezges miatt. Raadasul nem lattam a mijelzot, mert az asztalon fekudt. Csuszkalt, ha nyomkodni akartam. Most ket dokkolom van, egy otthon, egy a munkahelyen. Szerintem...
-
válasz
electrodoki
üzenetére
Szakad-e kifele-e, mi? [facepalm]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
electrodoki
üzenetére
Juj, ez fájt.

Ilyen alapon semmi újítást ne készítsünk, semmi dizájnosat, egyedit, stb., mert SZERINTED az hülyeség.
-
persil
nagyúr
válasz
electrodoki
üzenetére
A dokkoló nem azért van, mert az asztalon nem fér el a telefon... duh...
-
válasz
electrodoki
üzenetére
A hozzászólásodnak pont annyi értelme van ez esetben, mint szerinted a dokkolónak.
Van, aki dokkolók építésére adja a fejét szabnadidejében, meg van, aki hülyeségeket írogat.
Amúgy sok esetben nem jó, ha az asztalon hentereg a teló. De majd rájössz.(Különben te nem egy szervíz vagy?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő