Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolik
senior tag
ezt ne kemem mond baszod! én csak az itteni teszt melletti árat néztem. aki mellé lőtt az a mobilarena.
lényeg hogy a megjelenés napját itthon sehogy se tudtad volna megvenni olcsóbban, hogy utána megjelent és olcsóbb lett az már hidegen hagy, a ti okoskodásotokkal együtt! -
Zolik
senior tag
Na ez a bullshit.
Mikor kijött a teszt [link] direkt megnéztem a "A tesztkészülék a VIP-Phone jóvoltából jutott el hozzánk. Vásárláshoz kérem, kattintson ide!" részt és 280e Ft volt.
Hogy az amcsi shop hány dollárért adja totál hidegen hagy. Ráadásul ha kintről rendeled még rájön egy rakat költség. -
Zolik
senior tag
fikázzák itt sokan a samsungot de az apple is egykutya...
vicc!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest