Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
m0h0senator #49 üzenetére
Kész van ám, csak várom az estét
-
Úhhh, ma este kell kitegyem az ötödik/befejező részt? Akkor gyorsan meg kell írnom
-
DigitXT
félisten
válasz
Meggyi001 #43 üzenetére
Annál már csak a kaland-játék-paródia a jobb, pl. a Tök(él)etlen katona "sorozat"
Szerk: vki megcsinálta az online verzióját? WOW! Ha igaz, akkor jó szórakozás(t)! -
Most értem csak el az olvasásig. Jöhet a next
-
Ez jó srácok, nem kaptam még ennyi dicséretet sehol. Még a pszichiátrián sem
.
Holnap este 20:00-kor érkezik az ötödik és egyben az első könyvet lezáró fejezet, a mostani 3.-4. rész folytatásaként, beleszerkesztve. Figyelem! Spoiler veszély! Aki nem kíván részleteket tudni a második könyvből, csak ha már elolvasta az első könyv befejezését, az nem nézze meg a következő trailert.
A kép elárulhat egy esetleges:
• Helyszínt
• Időbeli elhelyezkedést
• Szereplőt/mellékszereplőt
• CselekménytMásodik könyv, első fejezet, trailer kép egy jelenethez. És ahogy a képek készülnek. ©
-
-
m0h0senator
őstag
Nagyon jó. Várom.
-
válasz
lajosdani2 #36 üzenetére
Ott a pont.
Köszönöm. Rögtön jobb napom lett -
válasz
lajosdani2 #34 üzenetére
5, ettől féltem, hogy meglesz az 5
###############################################
Bakker, micsoda dicséretek! Ejha...
1-2 órán belül akkor felteszek egy kis érdekességet....
-
lajosdani2
csendes tag
IGEN!
Nagyon jó volt ez a két rész is!
Alig várom a többit is. Tényleg bele tudja élni magát az ember olvasás közben.Én mondjuk pár dolgot másképp csináltam volna a főhős szerepében - óvatosabb lettem volna. Bár ez nyilván műfaji adottság is, hogy nem lehet sokáig húzni, ezért hamar teríteni kell a lapokat.
De ez, hogy átérzem a helyzet súlyosságát, szintén amellett szól, hogy eszméletlen jól meg van írva a sztori.Így tovább!
-
misi1989
csendes tag
Igen
-
-
válasz
Lalikiraly #25 üzenetére
Kicsit még várunk
Ezt a képet te csináltad? [link] Mert ha igen, nehogymár ilyen helyeken mászkálj, durva azért
-
-
válasz
Lalikiraly #23 üzenetére
Na, akkor kátto
-
25 IGEN
-
Nem tudom, hogy mutassak e egy képet a második könyvből, ahogy éppen készül egy szereplőről egy kép.....5 igenlő válasz esetén mutatok egy képet....
Nevezhetjük Trailer-nek is....
-
Igazatok van. Nem direkt alakult így. Kedden jön az ötödik fejezet (4 oldalas kb), az első könyv lezárása. A második könyv pedig majd 1-2-3 héten belül, ahogy elkészül, és egyben! Az kb 3-4 rész lesz, kb 6--10 oldal. És úgy gondolom, hogy izgalmasabb lesz, mint az első könyv.
(#15) Lalikiraly
Kedden 20:00.
-
Hát ez nagyonjó.
Alig vártam, hogy megjelenjen
Nagyon várom a folytatást. -
Egon
nagyúr
Ezt már olvastam hetekkel ezelőtt, amikor még egyben volt kirakva...
Remélem kedden a teljes sztori kikerül, mert könyvet sem úgy olvasok, hogy a közepén tartva napokra-hetekre félreteszem... -
Kedden este 20:00-kor lesz szerkesztve a novella, és beletéve folytatólagosan az ötödik rész.
-
törölt tag
Folytatást... MOST!
-
... Rövidesen (egy 4-5 hét
) viccöltem
-
PistiSan
addikt
Nekem is tetszik, várom a folytatást Will
-
icemad
nagyúr
Még mindig nagyon tetszik. Remélem a következő részre nem kell heteket várni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy képzelt (vagy valós?) invázió lehetséges hatásai az életünkre.... avagy: induljon a kaland! (3. és 4.+ 5. rész)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest