- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz
Intruder2k5 #306 üzenetére
Köszönöm szépen. Reklamáltam a szolgáltatónak szerintem ott volt valami gebasz, megcsinálták, most már nyitva vannak a portok
-
kenand
veterán
válasz
Intruder2k5 #306 üzenetére
A
ZTE routeren/kabelmodemen fut egy Wifi (TARR_C9A252) és arra tudok rámenni és állítani. Ha ZTE Wlanján írom be a 192.1698.1.1-es IP címet akkor bejön a ZTE felülete, itt tudtam elviekben DMZ-be rakni ill talán kikapcsolni a tűzfalát. ott nézve a padaven routerem ip je 192.168.1.2. Notimnak 192.1678.1.3-at ad, de így nincs Iinternet kapcsolat, de elviekben tudom állítani a ZTE beállításait.Az internet a padavanos routremben van beállítva PPOE-n ha minden igaz. Emiatt a kliens gépeimről LAN-on és a padavanos Wlanján lépve is 192.168.1.1-en a padavanos roter jön.
Holnap megnézem amit írtál, ma sajna 24 órázom.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Jogász topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest