- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
válasz
szaboi6512 #20 üzenetére
Nem tudom, bevallom sosem néztem utána, hogy pl. a flash típusa egyezik-e. A SoC ugyanaz, a WiFi rész ugyanaz, de a Xiaomi-ban dupla annyi RAM van, szóval a memória címzés biztosan más. De még ha feltételezzük, hogy elviekben elindulna az ASUS a Xiaomi fw-vel, ez esetben ez akkor sem járható út, mert a ~18MB körüli fw fizikailag sehogy sem fér el az ASUS 16MB flash memóriájában, szóval rá sem tudod flashelni. Ha le lehetne szorítani az összeállítást 16MB alá, akkor simán lefordítanám ASUS-ra is, de ez képtelenség. Közel 2MB-ot kéne még megspórolni, ez meg itt rengetegnek számít. Esetleg akkor menne, ha kivennék még egy csomó dolgot, de ezek már "kapósabb" alkalmazások lennének, mint az OpenVPN, miniDLNA, összes skin, és lehet az SMB-t is vissza kéne állítani az eredeti v1 verzióra. Akkor talán lefordulna az ASUS-ra is, de ennyit szerintem senkinek em ér meg az rtorrent.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest