Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Sajnos nem Linux van. Amikor idekerültem, volt egy próbálkozásom: felraktam minden gépre Linuxot, de a felhasználók nem bírkóztak vele, hiába volt tök ugyanaz a böngésző, mint Windowson. Mondjuk akkoriban még nagyban ment az MSN őrület, szinte mindenki azt használta, normális kliens meg nem volt Linuxra, így az volt a fő oka, ami miatt megbukott... meg amúgy is, hozzánk olyanok járnak, akik nem rendelkeznek szerteágazó ismeretekkel, állandóan nyavajogtak, hogy "de hát ez nem a megszokott".
Úgyhogy feladtam, ment vissza a win. Mivel viszont mára már eltűnt, sőt, meghalt az MSN, nem használja senki sem, csak a fészbunkót, így szerintem megpróbálhatom ismét a Linuxot, mert már mindenki szinte csak 1db Chrome vagy FF böngészőt igényel, az meg tökugyanaz azon is. Így akkor sokkal könnyebb lenne a gépvédelem. Ha lesz kapacitásom rá, 1-2 gépen megpróbálom, aztán meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Sony Ps5 konzol slim
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest