Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RapUGround

tag

válasz MC Pite #23 üzenetére

Én mondjuk nem sokat e-mailezek csak ha szükséges. Az MSN iwiw nálam ismeretlen fogalom nincs rá szükségem. A munkámhoz nincs szükség netre. De szeretek játszani online játékokkal, ezért van 10mbites netem hogy talána a ping sem olyan rossz ha, mintha csak 1mbit lenne főleg USA távolságban. Meg a másik valamikor kell egy patch vagy akármilyen program ami ingyenes vagy csak letölteni lehet, akkor ne az legyen, hogy 1-2óra vagy több, hanem 10perc-1óra(max) vagy valami ilyesmi(munkából fáradtan hazaérve értem az esetet). Én nem vagyok p2p őrült, mint sokan. Én is használom, de nem 24/7ben csak ha valami kell.
    Az adatforgalmi korlátról meg annyit, hogy szerintem ne legyen semmi képp. Ezért sem vagyok T. Biztosan átlépném az adatforgalmi korlátot, ha olyan lenne, de nem akarok minden hónapban dupla díjat fizetni.

• RapUGround

tag

Nem értek egyeseket. Így is drága a net ha jót akarsz. A másik vegyük alapul Ausztráliát, ahol elvileg mindenkinek joga van az internet kapcsolathoz. Aztán lehet, hogy csak Eeepc-t és 256kbit-es netet kapnak, de kapnak mert országon belül akkora a távolságágok vannak.
    Pl.: az egyetemista vagy középiskolás 1500km-ről tanul az iskolában, hogy ne kelljen minden nap oda utazni vagy ott laknia főleg ha nem telik rá.

Amúgy meg a spamért meg szerintem nem a nem hozzáértő userek a felelősek.
    Akinek meg sok a spamja annak sem lehet sok hozzáértése, mert olyan helyre regisztrál ahova nem kellett volna. Vagy valahol közzétette az e-mail címét.

Meg anyuci apuci meg a kisfia történetből is csak annyi a baj hogy anyu apu sem ért hozzá.
    De legalább a kisfia nem lődörög éppen valami rossz utakon, hanem otthon van. Persze ha anyu apu értene hozzá akkor beállítaná a böngészőbe a "gyerekzárat". Ez is lehet baj.

Aki akar az meg fizethet a szólgáltatónál felárért egy jobb spam szűrési szolgáltatást stb.
    Nehogy már még én fizessek mikor így is 10k-t fizetek a netért.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés