- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
(#129) jones965
bátyám a nyáron felajánlotta szeptemperi segítségét, némi szoftveres hőterjedés szimulációt is, de nem győztem kivárni. inkább nekiestem a saját fejem és ph-s ötletelő kollégák feje után...
(#132) rudi
előbb is szólhattál volna, hogy ennyire vágod a csöveket.
"Fene tudja, hogy milyen a Conrados csövek belseje, el kellene fűrészelni egyet."
naja. ehhez lenne ész.
még az agyonlapítottat is befogtam a htpc-m chipset hűtésébe. nem látszik jól. a bordába a egyik lapított végét belenyomtam, egy kis thermal lap segítségével. és kiviszek pár vatt hőt. ott rászigszalagoztam egy bordára a cső másik végét. arról már nem készült kép. de az kint van a házon kívül, és forró. tehát kiszállít hőt. ez volt a legszétszadizottabb csövem. fűrész. naja....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest