Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr

(#129) jones965
bátyám a nyáron felajánlotta szeptemperi segítségét, némi szoftveres hőterjedés szimulációt is, de nem győztem kivárni. inkább nekiestem a saját fejem és ph-s ötletelő kollégák feje után...
(#132) rudi
előbb is szólhattál volna, hogy ennyire vágod a csöveket.

"Fene tudja, hogy milyen a Conrados csövek belseje, el kellene fűrészelni egyet."
naja. ehhez lenne ész.

még az agyonlapítottat is befogtam a htpc-m chipset hűtésébe. nem látszik jól. a bordába a egyik lapított végét belenyomtam, egy kis thermal lap segítségével. és kiviszek pár vatt hőt. ott rászigszalagoztam egy bordára a cső másik végét. arról már nem készült kép. de az kint van a házon kívül, és forró. tehát kiszállít hőt. ez volt a legszétszadizottabb csövem. fűrész. naja....
Új hozzászólás Aktív témák
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Corsair CX650F RGB 650W Moduláris Tápegység
- Eladó Lian Li Lancool II PC ház Mesh átalakító kittel!
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest