Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
GReddy
tag
No. Sikerült elolvasnom a művet, és magamhoz térni az ájulásból.
Jobb cím lett volna a "hogyan tegyünk tönkre egy jó gyári hűtőt tákolással". Mit tesz isten, pont egy ilyen proci van abban a gépben, amivel netezni szoktam mostanában. Súlyosbítva egy miniatűr házzal (Soltek 3801M, 2.8 P4, giga ram, Ati 9600Pro) Ez az.
Kíváncsiságból megnéztem, hogy egész délután tartó netezés, levelezgetés, letöltés után mit produkál a gyári, nem szétcsiszolt, nem összebarmolt, nem rézmagos hűtőjével. Nos, a tesztet az Everesttel csináltam, mert az értelmi szerző is azzal követte el a tettét. 46 fok... tehát az a KIS hővezető paszta (én autóiparit használok, mert nálam sok kell belőle) többet ér, mint a hullámosra csiszolt, (gyárilag elméletben TÜKRÖSÍTETT) felület. Ugyanis - a pasztázás célja, hogy pont azokat a mikroegyenetlenségeket, amik egyébként nem nagyobbak gyári állapotban egy-két mikrométernél, kitöltse, és ezáltal teljes 100% felfekvést biztosítson a hőátadó felületnek, légrés nélkül! A CPU-nak a magja középen van. A régebbi AMD procikon kiválóan látszik az a kb másfél négyzetcenti (a fényes kitüremkedés, amit le szoktak sarkazni, ezzel a halálba küldve néhány millió tranzisztort) ami a hőt termeli. Az a CPU magja. Nem a tokot kell hűteni - hanem a magot. Gyárilag tök jó volt a rézbetétes hűtő. Már nem az.Ez így szerintem (jut eszembe, szervizelésből megbuktál) Vérpistike Tákol. A "Gányolás, megdöbbentő gépek"- topikban a helyed.
És a kép.

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest