- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"Egy barátom is görcsösen ragaszkodik az XP SP2-höz. Persze szigorúan Windows Update OFF üzemmódban."
Kivéve amikor már a szoftvergyártók is dobják a támogatást. Aztán lehet, hogy éppen a gép upgrade (elvégre a hardver sem húzza örökké) fogja megadni a kezdőrúgást a váltáshoz. Ma is használnak még Windows 98SE-t, OS/2-t és Solaris-t is. De csak nagyon kis százalékban.
(#144) dabadab: Ez a kettős mérce minden alacsony piaci részesedésű terméket sújt. Az Operával nem működő oldalak miatt is az Opera volt a hibás, még véletlenül sem a gányoló webfejlesztő.
(#147) Studiossrác: Nem érzed az érvelésedben a torzítást? Ha a rendes írástudást összevetjük napjaink digitális írástudásával (az EU így hívja, nagyon találóan), akkor kb. azt kapjuk, hogy utóbbi nagyon alacsony szinten van. Mintha megtanítanák az embereknek, hogy hogyan kell leírni azt, hogy "Coca Cola" meg "McDonalds" meg "Apple", meg "Google", aztán ennyi. A többi betűt, szókapcsolatot és semmi mást nem ismerne.
Szóval azért ne a Linux legyen már a hibás, hogy nem konzumidiótáknak készítették és tolják dollármilliárdos marketinggel, hogy ez kell neked. A next-next-finish sem fogja elfedni, hogy bizony ott is vannak könyvtárak, függőségek, DLL-ek, stb., ahogy a GUI sem fedi el, hogy ilyenkor valamilyen konfigurációs fájl (vagy registry bejegyzés) állapotát változtatod meg.
2013-ban is lehet jönni azzal, hogy "Miért kell nekem értenem a géphez? Nem vagyok én informatikus/kocka!", de lassan már olyan nevetséges lesz, mint a "mé kel nekkem érttennem az nyelvtanhozz? nm wok énn nyellvész."
(#151) Kopi31415: "nem nekem kellett megvárni, amíg egyik telepítés véget ér, hogy kezdhessem indítani manuálisan a következőt."
Na igen. Nem ugyanaz, mint mikor az msiexec dolgozik és addig semmit nem installálsz/uninstallálsz.
(#175) dabadab: "Valami olyat tudok csak elkepzelni, hogy nem SUSE-re keszult csomagot eroltettel fel ra, vagy valami hasonlo, nem rendeltetesszeru hasznaltot."
A SuSE RPM csomagkezelőt használ. Azzal elvileg vannak ilyen gondok. Legalábbis én utánagugliztam, mikor kíváncsi voltam, hogy melyik a jobb, a deb vagy az rpm és több fórumhozzászóló említette, hogy a függőségkezelésben jobb a deb, meg volt régebben valami, amiben jobb volt az RPM, de már a DEB behozta a lemaradást.
(#179) quailstorm: "Last active engem sose érdekelt, nem én tartom fenn az ncoret"
Én sem, de ha már fut a kliens úgyis, akkor seedeljen is, ne hosszú ideje inaktívakat tartson megosztásban, amiknek úgyis az lesz a sorsa, hogy majd törlik, aztán valaki felteszi újra.
(#180) Bici: A KTorrent nem támogatott kliens leginkább sehol. Néhány helyen még tiltott is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest