- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
sing1ep1ayer #101 üzenetére
Mivel a meta-package függőségei is törlődni fognak (legkésőbb a következő autoremove-ig), ezért el fogja távolítani.
Kezdjük az elején:
0) MInek használsz egy inkább informatikusoknak szánt rendszert ha nem értesz hozzá? Ha ennyire nem értesz hozzá, akkor miért nem egy kezdőknek szánt disztrót használsz? Én sem azt használom, mert nekem egy másik disztó kényelmesebb.
1) Minek a meta-package segítségével telepítetted fel? [implicit kérdés: Miért nem a gnome-desktop-environment csomagot pakoltad fel? Lehetőséged megvolt rá, csak nem éltél vele. ]
2) Ha a meta-package segítségével telepítetted fel, akkor minek akarod az egyik függőségét eltávolítani?
3) Ha már a meta-packaget telepítetted fel, és annyira kell a pár MB, akkor miért nem töröd meg a függőségeit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest