Hirdetés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci93
senior tag
válasz
industrial #9 üzenetére
Hátha itt megtalálod a választ: [link]
-
industrial
tag
Hat cel az nincs, hacsak nem annyi hogy megtudjam hogy mialapjan nemitanak el egy videot. Az eggyik feltoltesnel nincs probleme de egy masiknal mar van es ugyan az a tartalom.
Ingyenes zenek, hm.
Sok szaz felhasznalo tolt fel zeneket es fogadok hogy a 90% nincs meg az engedelye hozza.[ Szerkesztve ]
-
FID
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy mi a cél? Mert sok ingyenes zene van.
Én megvettem a Magix Music Makert erre a célra, hogy majd én csinálok zenét. Erre televagyok 3. féllel
Már csak ingyenes zenét használok innen: [link] Ez csak egy a sok közül.
[ Szerkesztve ]
-
industrial
tag
Igen sajnos ez igy van
De akkor sem tiszta hogy eggyes feltoltol miert rakhatnak felkomplett zeneket es videokat barmi fele kovetkezmeny nelkul
Azt hiszem szakitanom kell youtube-al, mas alternativarol meg nem tudok, youtube szinte tokeletes szamomra de persze ez aztan szubjektiv. -
vitya2
csendes tag
Szerintem ez a jogtulajdonostól függ. Ha nem engedélyezi akkor némít vagy töröl. SZERINTEM. Aztán jókérdés -
-
C4mp3r
addikt
az, hogy nem nemitjak el az adott videot tobb okbol is lehet. nekem is van fent video (egy sorozatbol reszlet), amit eloszor blokkoltak, aztan a copyright holder vegul kiengedte de az osszes bevetel a reklamokbol etc. hozzajuk megy. most van kb 300k megtekintesnel
[ Szerkesztve ]
-
Joci93
senior tag
Tudtommal a copyrightos zenékből a YouTube 1 másodpercet sem enged felhasználni, ha nincsenek meg a megfelelő engedélyeid hozzá. Másoknál azért nem jön elő a tiltás, mert nekik ezek az engedélyed megvannak.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hogy lehet feltölteni a youtube-ra egy zenés videót anélkül hogy ne halkítanák el azonnal?Egészen érdekes hogy a többi...
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest