Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chriss745
tag
Sziasztok! A Google alkalmazás adatainak törlése nekem is megoldotta a hangalapú keresést az Android Autóban, istenkirályok vagytok! Van egy másik gondom is, hátha valaki más is belefutott már ebbe, gondoltam megkérdem. Vitara fejegység, Xiaomi Mi 9 Android 10-el. Ha az AA-s navigáció (Waze, Maps szintén) avl fejegységen keresztül navigál kihangosítva, nem mondja végig a mondatokat. Pl: "A következő lehetőségnél f" és ennyi. Eddig úgy oldottam meg, hogy a Waze beállításainál bekapcsoltam, hogy mindig a telefonon szóljon, ott jó volt, de egy frissítés óta már mindig csak a fejegységen "dadog". Már próbáltam mindent, fejegységen szoftvert frissítettem, fejegység factory reset, telefon factory reset, de semmi. Ha fel van dugva a teló AA mindig visszakapcsolja a Bluetooth-ot, és csak dadog.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós kamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nVidia GeForce RTX 2060 (TU106)
- Építő/felújító topik
- Jövedelem
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest