Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
evitiguF
senior tag
Köszi!
Igen, pont ezért megy nálam a dilemma, már a másik topikban is érdekőpdtem, ott hívták fel a figyelmemet az 58"os verzóra, ami VA.
Jelenleg egy qled monitort nézek, és a színeihez nagyon hozzászoktam, viszont az Ambiról sem mondanék le... Hogy miért nem tudtak egy 65"os VA variánst is kiadni... Az lenne a -számomra- bestbuy.
Így meg azért elgondolkodtató, hogy OLEDnél bár fekete az fekete, fehér az fehér, de 65"-70" os 7304-esből kettőt lehet azon az áron venni, 58"osból meg 3at...[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
Meg van rendelve a tévé de most a mediamarktban rendesen kipróbáltam.
A demó videó tényleg szép ahol semmi gyors mozgás csak lassan nyíló virágok meg ilyen tipikus demó téma látható, de mondjuk YouTube-on megnéztem egy f1 videót és egy teniszmeccset és háááát, ha ez ilyen akkor vissza fogom mondani a rendelést.
4k 60 fps videóknál a tenisznél szaggat a labda meg 4-5 labdányi csíkban utánhúzza a labda színét.
F1 videónál egy elsuhanó autó rendesen darabosan megy ki a képből.
Ez ilyen tényleg[ Szerkesztve ]
-
evitiguF
senior tag
2 hét után mi a véleményed?
Jött elő azóta valami negatív/pozitív még?
Engem főleg a megjelenítőként való alkalmazása érdekel (PC, Xbox), ott milyen képe van, IPS technológiából adódó előnyök, hátrányok mennyire jellemzik, fekete mennyire fekete, homogenitás stb.Pl ha filmet nézel, alul felül a fekete sáv mennyire zavaró, mennyire fekete, vagy inkább sötét szürke.
-
sirarcheer
senior tag
Nem tudom pontosan milyen leírás kell telepítés vagy beállítás de én ebből sokat tanultam az elején: [Kodi_logout]
-
mcs
veterán
Igen, több beállítást maxra vagy aközelire tol fel az áruházi mód, hogy ki tudjanak tűnni a tv-k áruházi fényviszonyok között. A 7304nél ezt talán picit túltolták, de a legolcsóbb Samsung 7022-7023 vackokon tud a legszánalmasabban mutatni, mert ott az egyéb megjelenítési hibák, mint például utánhúzás is kiemelkednek.
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
Egyébként a hülye azért nem vagyok áruházba ezért nem is szeretek járni vásárolni, mert soronként van legalább egy hittérítő. Odamész konkrét igényekkel, aztán kérés nélkül megpróbál rábeszélni valami másra olyan marketing bulshittel hogy ketté áll a fejed. Inkább egy megbízható webshop. Bemutató teremként viszont 5*!
[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
Az oleddel egy LG képviselő is viccelődött már nekünk a beégéses esetek miatt.
Amúgy a tesztalany Philipshez képest kapásból jobb alternatíva a Samsung 7402/7412 illetve LG 7450, még ha nem is droid fut rajtuk, de fénycsóvák helyett kiegyensúlyozottabb képpel és kezelhetőséggel tűnnek ki. -
Sanya
nagyúr
Csak nyugodtan csomagold ki!
Ez egy tévé, nem android TV box, tehát nem lesz nagyon combos a hardvere.
Én első körben letiltottam és eltávolítottam minden frissítését a philips collections applikációnak, és rengeteg gondom megoldódott.
Nagyjából csak 1-2 programot telepítettem fel, mint a DS video, DS photo, (Synology NAS termékek), MX player és Xplore.netezni nem netezek, a kijelzőt nézzük.
Ha idegesítenek areklámok, akkor lehet rárakni másik youtube playert is a gyári helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nálunk járt a Performance család 55 hüvelykes tagja, az 55PUS7304 modell.
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest