Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
oké, így már más. csak eddig a pageup meg pagedownról beszéltél, most meg fájlokat akarsz nyitogatni kijelölgetés közben. azért a kettőt nem én értettem félre.
mondjuk én nem küzdenék ilyenkor se, hanem átdobnám ctrl+c alt-tab ctrl+v-vel a már kijelölt cuccot, legfeljebb utána molyolnék azzal, hogy kitaláljam mit is akarok másolni, ha már így alakult. vagy b tervként másik ablakban nyitom meg a fájlt.
azért ez az igény annyira nem gyakori, az emberek szokták tudni mit másolnak. de ellenpéldának mondhatom, hogy én leggyakrabban képeket másolok. sőt, az értelmetlen nevű fájlok 90+ százaléka kép. akkor melyik lesz hatékonyabb? a ki-lehet-nyitni tc-ben, vagy az egyből látom-jelölöm? (persze el tudom képzelni, hogy mióta én utoljára láttam már raktak a tc-be kisképes megjelenítést).
szerintem ezek csak módszertani kérdések, ugyanúgy a keresésből is lehet gyorsan másolni. persze azon senki nem vitatkozik, hogy a tc meg az explorer tudása elég távol áll egymástól, de az átlag használatra alkalmas és hatékony az explorer is, csak mások a módszerek.
kb ugyanez van a checkboxxal is, nem úgy működik ahogy a tc-nél, de ez nem jelenti azt, hogy rosszabbul. az eltűnő kijelölés alapproblémáját megoldja.
szerintem szidjuk olyan dolgokért, amik tényleg bénák, ne azokért amik más koncepciók alapján, de műxenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.14.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Egyedi ékszerdobozka
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest