- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemtom ez hogy jött a hozzászólásomhoz, de biztos. Mondjuk ha Kínában lennél orvos, lehet, hogy sírnál a Debreceni Egyetem Sürgősségi Osztályáért, amely az ország legjobban kiemelt sürgősségi osztálya (amúgy egy nagy hulladék).
Mondjuk az igaz, hogy nekünk nem Kínának kellene lennie a mércének, de nem is mondtam, hogy az lenne. Az is igaz, hogy az orvosok fizetése nagyon kevés, főleg egy orvosi elvégzéséhez képest, de ez nem jelenti azt, hogy akkor rendben van az, hogy más országokban állatokként tartani embereket.
Meg mondjuk orvos, és orvos között is van különbség. Nemrég jártam pár hétig a Baranya Megyei Kórházba, a sebészeti ambulanciára (ami a sürgősségi is :S ). Egy doki sem tartotta a markát, és rendesek voltak. Az ilyeneket tisztelem.
Amelyik meg tarifát szab, az meg nem orvos, de embernek sem biztos, hogy megfelelne nálam.A közlekedési jegy meg azért nem annyira fix, mert mondjuk milyen közlekedést kapsz érte?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged