- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
A RE2 Remake, ez meg Remaster.
-
antikomcsi
veterán
Oké, ezért írtam, hogy 2000-s évek elején windowsra is. Most meg szerintem megint ugyan azt adják ki, mint anno, és anno.
Nem a platformra gondolok leginkább, hanem arra, hogy nem úgy lesz "új", mint a Resident Evil 2. Bár igaz, azóta felnőtt egy generáció, egy újszülöttnek pedig minden játék új. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
antikomcsi
üzenetére
PC-re nem adtak ki ujra.
-
CocooN-z
őstag
Valamiért az votl bennem - de lehet csak nem figyeltem -, hogy 39,9 EUR a base csomag és ahogy jelennek meg, úgy kell bele megvenni a gameket DLC-kként... ez nem igaz ugye?
Mert akkor feleslegesen voltam mérges... akár külön is megvehetem őket / 10EUR?ps.: írtam ám privit!

pps: Nintendóra jön?
-
saelin
veterán
Ps-re jön?
-
GreatL
őstag
Osztott képernyős local multis lövölde van benne?
-
VinoRosso
veterán
Tehát az ember akinek nem bölcs gondolatai vannak, de csendben marad, az bölcs. Logikus... ja nem! Ez csak egy ostoba frázis gondolkodásra képtelen embereknek mások oltogatására.
Egyébként meg: miért is?
#17:
Ettől még rókarbőr. Ha kiadnák az 1972-es Pongot azért mert a mostani generációnak nem volt sose Atarija arra is ugyanezt mondanád? Amikor minimál munkával maximális profitot kaszálnak olyasvalamiből amit már egyszer elsütöttek az a rókabőr. Pl Star Wars n+1, James Bond n+1, Terminátor n+1, Halálos Iramban n+1, stb..bár azok legalább új résznek néznek ki. Ez még csak kinézetre se más, és ez nem azért ilyen, mert mert az eredeti annyira időtálló, hanem mert ettől nagyobb profitmargót remélnek. -
oriic
HÁZIGAZDA
"Nem ez volt anno Vista only?
."Az a Halo 2 volt. De már akkoriban volt rá hack, hogy menjen más rendszeren.

Halo sorozat (Az FPS széria) a Steamen jelenleg:
Halo: The Master Chief Collection - A teljes csomag (6DB játék): 39,99 euro
Ebből eddig csak a Halo: Reach jelent meg - Ez külön 9,99 euro
-
-
VinoRosso
veterán
Valami grafikai tuningot azért kaphatott volna ez a Krízis nulladik epizód. Nem vagyok az eyecandy híve, de mintha a második kettes helyett egy nullát látnának az aktuális dátumban a fejlesztők.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem igazán értem miről beszélsz.

Ez a Halo sorozat legelső része, amely 2001-ben jelent meg Xbox Classicra, 2003-ban PC-re (A Gearbox jóvoltából), majd 2011-ben érkezett a teljes felújítás Xbox 360-ra. Ez utóbbi felújítás 2014-ben a Halo: The Master Chief Collection részeként (Amelybe a Halo Reach -1-2-3-ODST-4 játékok 1080p-60FPS, majd később 4k-60FPS kiadása került) lett elérhető Xbox One-on. Ez a csomag érkezik most PC-re (Tavaly márciusban lett bejelentve), eddig csak a Halo Reach-et kaptuk meg, hamarosan érkezik a csomagba a Halo Combat Evolved Anniversary, aminek a zárt tesztelése folyik. (Ebből csináltam a videót)
-
Geller72
veterán
Ez kb. pont az a játék, mint az első része. Semmivel sem szebb vagy ad többet. Lehetne az első rész bemutatója is. Sem a graftól, sem a fizikától, storytól nem vagyok elájulva. Azt hittem, ennyi idő után valamit raknak hozzá. Megkockáztatom, hogy e pálya alapján a legelső részek közt volt bőven jobb. Reméljük nem csak ennyi volt, amit itt láttunk a wow faktor.
. -
törölt tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Volt 10 meg 20 évvel ezelött is.
-
antikomcsi
veterán
10-20 évvel ezelőtt még jó lett volna, most kicsit sem hoz lázba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Assetto Corsa Rally
- VGA kibeszélő offtopik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Villanyszerelés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert akkor feleslegesen voltam mérges... akár külön is megvehetem őket / 10EUR?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)