Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
iGO Primo Nextgen- már a mobilodon is navigálhatsz
Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
#45553408 #167 üzenetére
Ne nagyon örülj! Tudomásul veszik, hogy megkapták a leveled, de a hiba amit jeleztél, évekig meg fog maradni.
Évekkel ezelőtt megvettem volna, de a szülinappal volt időm rájönni, hogy nem érdemes pénzt áldozni rá, amíg ilyen hiányos.
Azért használom a HERE app-ot, mert az minden címet ismer. Még nem sikerült olyan címet beírni, amit ne ismerne. (Attól persze lehet, hogy van olyan is) iGo nagyon hiányos, több évtizedes a lemaradásuk e téren. Megírhatod, hogy hol mi nem jó, egyhamar nem fogják javítani. Konkrétan egy utca nevet is jeleztem, amit tévesen adtak meg. A frissítésben is a rossz szerepel, egy olyan, ami soha sem létezett! Így találj meg egy címet vele. Ha iGo-val akarok navigálni, a biztos tipp az, hogy ha nem ismeri a címet, előbb a Here app-al meg kell keresni azt, és az iGo-ba egy közeli címet megadni amit ismer.
Az is gond, hogy nem lehet megadni kezdő címet, azaz csak akkor tervezhetsz, ha már az indulás helyén állsz. -
ORCA58
addikt
Kösszi, hogy megválaszoltad a kérdésedet, de nagyon nagyot tévedsz!
.
A Szülinapp megjelenésekor jeleztem a hiányosságokat, sőt azóta többször is. Még vissza is írták, hogy folyamatosan fejlesztik a térképet, de szerintem az unokáim sem fogják megélni, hogy bele kerüljön minden 2000-es év előtt már létező cím. Fizetni viszont lehet rendesen a hiányos térképekért.Azt nem vitatom, hogy az tervező algoritmusa nagyon jó, de mit ér, ha a térkép hiányos? Hiába van egy Ferrarim, ha motor csak Trabant benne!
A kinézete a régieknek sokkal jobb volt. Ráadásul az évekkel ezelőtti iGO-ban benne vannak a most hiányolt címek. Lehet, hogy valamilyen másik cég térképe volt alatta?
-
ORCA58
addikt
A név már nem elég ahhoz, hogy megszeressem.
Még nem töltöttem le, de ha a fizetősben is olyan hiányos a cím lista, mint a Szülinapp-ban, akkor egy fillért sem szabad rákölteni.
Csak a lakóhelyem közvetlen közelében a város közepén rengeteg 30-40 éve létező cím, utca ismeretlen számára, míg az ingyenes navigációk ezeket mind ismerik. Hiába szép a kinézetet, ha nem elég "okos".
Az is idegesítő, hogy a felső sáv nem tűnik el navigáció közben.
Aktív témák
Jelen állás szerint mindennemű beavatkozás a rendszer működésébe wareznek minősül, így ezen változtatások kitárgyalása, ezekben való segítségkérés és nyújtás továbbra is tilos. Ezekre a kérdésekre jelen pillanatban is várjuk az NNG válaszát. Az esetleges változásokról értesíteni fogunk benneteket! Köszönjük!
- E-roller topik
- Villanyszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest