Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iGO Primo Nextgen- már a mobilodon is navigálhatsz
Aktív témák
-
Ezt a topikot zárom, folytatás az iGO Primo topikban.
-
AttyVin
aktív tag
Lehet, hogy volt már hasonló kérdés.
Próbaként letöltöttem a legújabb iGO-t a Play-ről.
Régebben használtam valamelyik MyWay verziót (az utóbbi ídőben mást).
Annál a közbenső cél esetében volt lehetőség váltani a térképes felületen is, hogy az arra vonatkozó információt is mutassa (hátralévő idő, távolság, stb.). Hozzátéve, hogy a mostani is eleve csak három adatot mutat egyszerre...
Itt csak akkor látom, ha átváltok az Útvonaladatok képernyőre, de mivel azon nincs térkép, így a kettő nem követhető egyszerre...
Van valamilyen beállítás, ahol ez "visszahozható"? -
kusza80
tag
Sziasztok!Nem értek hozzá azért kérdem. Tegnap feltelepítettem egy igo-t waytq 995 Max ra. El is indul. Meg is lepődtem magamon. De itt jön a kérdésem. Szerintem nem friss a térkép, mert olyan út nincs rajt aminek már rajt kellene lenni. Kérlek segítsetek a térkép frissítés módja, csere stb. Mi a megoldás?
Vagy az igo is régi?
a szoftver amit feltettem 9.6.29.483387 ez jó? a 2015.06.05 az fbl fájl -
DM43
őstag
Frissült az iGO Navigation, a jelenlegi verzió 9.35.2.225937 (2020.07.11)
A Google Playen leírt újdonságok:
- Ukrán karakterkészlettel bővült a billentyűzet
- Útvonaladat-figyelő (???)
- Kisebb hibajavítások és fejlesztések
Az alkalmazáson belül Európára továbbra is a 2019.Q4 térképek érhetők el (mondjuk nincs frissebb máshol sem) -
p.t.r
aktív tag
Sziasztok! Nálam még ez a verzió van fent. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy amikor lekapcsolom a kijelzőt, akkor sajnos a navigáció is megáll. Hogyan ill. hol lehet ezt beállítani, hogy a hang továbbra is figyelmeztessen, ha valami következik? Esetleg ha ez automatikusan menne (hogy pl 20km-en belül, ha nincs semmi forduló, stb. akkor auto lekapcsolna a kijelző), az tényleg hab lenne a tortán.
-
MCMLXXXII
tag
Sziasztok !
Samsung Note8 on van Igo Nextgen ( 9.18.27.681611 ) valamít el állíthattam mert nem megy a hang alapu keresés ikon van a képernyőn be is van kapcsolva de inaktív
mit kéne bekapcsolni hogy újra működjön ? -
nero1
csendes tag
Sziasztok! A nextgen igoba ha nem köztes pontot akarok felvenni, hanem további uticélokat, az lehetséges? Köszi
-
vlevi
nagyúr
Olyan problémám van, hogy nincs hang.
A telefon hangszorojan működik, de BT fulesen keresztül semmi. Még a menü pittyegese sem.
Más programok természetesen működnek Bt fulessel, Google navi, vagy zene lejátszó megy, csak az iGO nem.
Nem vársz, hanem megvásárolt play Store verzio, az a régebben, amit itt ajánlott valaki, amelyik még nem szaggat.
9.18.27.705829 -
zoli669
tag
Sziasztok!
Valami frissítés várható, elvégre 2019 nyara van, és a térképeink 2018.Q2-k
-
DM43
őstag
Az NNG megint adott egy pofont a sz...-nak! A programon belül frissíthető a tartalom a 2018 Q2-re
-
HUNRONIN
tag
Sziasztok!
Valaki használja iPAD-en? Ha igen, megtenné, hogy megosztaná velem a tapasztalatait.
Üdv -
fodorati
csendes tag
Sziasztok, remélem nem warez, amit sztnék... ha mégis az, akkor adminok légyszi töröljétek:
Szóval ha 2-4 óra között bárhol fogom jobb kézzel a kormányt, kitakarja a kezem a navi kb 1/3-át bal oldalon, pont azt a részt, hol a fontos infók vannak.
Vlh meg lehet egyszerűen beállításokkal cserélni, h bal oldalon legyen a menü gomb és jobb oldalon az infók, mint pl: sebesség, hátralévő táv, hátralévő idő, érkezési idő, következő manőver, táblák, sebességkorlát, stb.
Ha igen, hogyan?
Köszi előre is. -
DM43
őstag
Frissült a program és a "beltartalom" is.
A verzió: 9.18.27.736653 (2018. június 19).
A magyar content az NNG 2017.12-re, a többi a HERE 2018.Q1-re frissíthető. -
jozsef973
csendes tag
Most nézem, bocsánat, a Navigont vettem meg nem az iGO-t.
-
trance89
őstag
válasz
LamerGyuri #356 üzenetére
Főleg hogy realview funkció nincs is az igo-ban...
-
jozsef973
csendes tag
Én 5000 Ft-ért vettem a teljes Európa térképekkel, minden egyéb funkcióval. Speedcam, RealWiev, stb együtt.
Nem tört szoftver! Az AppStore-ból tölthettem le. Nekem nagyon megérte. Közel 60k helyett.
Ja, és évente 4 térképfrissítés -
zoli669
tag
Sziasztok!
Legális iGo-t használok, de most már másodszorra jött elő, hogy valamit frissíteni akar a pogi, de nem fut le a frissítés, és se kép, se hang!
Első alkalommal csak az újratelepítés segített, nem igazán szeretném megint újratelepíteni és újra kezdeni a próbaverziótól, függetlenül attól, hogy meg van vásárolva minden amire szükségem van!
-
vlevi
nagyúr
"Ha tudni akarod hol jarsz, akkor felejtos a sygic."
Ebben a régi IGO még jobb volt.
Azért, mert a régi IGO 8-as, ha nem volt a közelben letérő, akkor átváltott hagyományos 2D térképnézetre. Azzal tényleg nagyon jól lehetett látni, hol vagy.
Sajnos ezt a mostaniak, a Primo óta nem tudják, csak, ha kézzel állítgatod, úgy meg kényelmetlen, és veszélyes is (menet közben a navit nyomkodni). -
Erdmis
tag
Látom kiragadtad a lényeget az egészből
De, hogy nyugodtan aludj: igen, elismerem szoktam hibázni, ember vagyok... Ők is azok, nem ezzel van a gond. De én kérek elnézést, ha megbántottam valakit. Mentségemre szóljon, hogy én csak vásároltam egy "terméket" bízva a hozzá járó terméktámogatásban. Ha Neked ezzel a mondattal van a legnagyobb bajod, akkor... -
Erdmis
tag
Talán Te teszed jól... Számomra eljátszották a becsületet. Meg furcsa, hogy egy ilyen kaliberű cég, akik ráadásul nem most kezdték az online értékesítést beleszaladnak egy ilyen banális hibába. Plusz ugye 4 nap alatt sem tudják megoldani. Nemá
. Bár a térképfrissítésen is jó sokáig dolgoztak, ami nem is sikerült a legfrissebbre
Megmondom őszintén, fogalmam sincs mi volt a tervük, hogy piacra dobták ezt a Navigation alkalmazásukat. Valószínűleg kellett a sok béta teszter, illetve maga a brand legyen a köztudatban. Utóbbi emlékezetes lett/lesz negatív értelemben
Viccet félretéve, tényleg nem tudom mi lehetett a tényleges ok. Az biztos, hogy ezek az elavult térképek nem sokba kerülnek nekik, ha egyáltalán kér ezekért még pénzt a Here.
Egyszer meghallgatnám egy magát gerincesnek érző vezető őszinte vallomását. Tudom, álmodik a nyomor
Tényleg az az érthetetlen a számomra, hogy mennyi energiát fordítanak (joggal) a warez visszaszorítására az egyik kezükkel, a mássikkal meg tömegesen terelik arra az útra a felhasználóikat - ezzel a szánalmas üzletpolitikájukkal -
Erdmis
tag
Annyira nagyban van ez a ... cég, hogy válaszra sem méltatnak. Ahogy nézem az áruházi hozzászólásokra sem reagálnak.
Gondolom megnyugtatja őket a tudat, hogy egy, az év jogászcsapata védi a szánalmas seggüket, valamint a kormánnyal kötött stratégiai megállapodás is egy biztos pont. Nem baj, éljenek csak az autógyárakból, amíg tudnak...
Egykor az ország volt büszke rájuk, most a szégyene!
A többi gondolatom nem szalonképes -
zsiga68
őstag
Sziasztok.
Úgy látom hogy a frissítés nem szerencsés az NNG részéről: [link]
Hogy ismét pénzbe kerül a frissítés illetve az hogy mennyi ideig lehet használni az előző verziót vagy pont ezt nem ismeretes. Az mindenképpen érdekes hogy konkrét kérdésekre/problámákra semmitmondó "választ" tudnak adni. Ha egy emberrel állnék szembe és konkrét kérdésre ilyen válaszokat adna meg lennék győződve hogy orvosi kezelésre szorulna. De mindenképpen "nem beszámítható".. -
Erdmis
tag
Én is írtam nekik. Viszont abban nem kérdés volt, hanem a számlaszámom, amire utalhatják vissza a kifizetett összeget. Szórakozzanak a ...
Ennyire hülyének nézni a becsületes felhasználókat? Ezt függetlenül, hogy mennyi bevételük van, nem teheti meg egy ilyen kaliberű cég.
Jó a navigáció, de győzött náluk a kapitalizmus... Ez van.
Nem a 10 ezer miatt bánkódok, de egy ilyen cégnek egy fillért se. Inkább elutalom egy állatmenhelynek, ha visszakapom persze. -
vlevi
nagyúr
-
-
OldMike
őstag
válasz
#45553408 #334 üzenetére
Csak kíváncsiságból kérdezném, hogy milyen mértékben térhet el egy Android alatt futó Primo 2.x és egy szintén androidos NextGen szoftver, hogy az előbbi alatt működő térképfájlok az utóbbi alatt nem működhetnének?
Valóban annyira eltérő a térképfájlok felépítése, hogy két év alatt sem volt képes az NNG azokat konvertálni?
-
Moleman
addikt
-
vlevi
nagyúr
válasz
#45553408 #330 üzenetére
Többször megpróbáltam már az ingyenes verzióját.
Nem jött be.
Az IGO-ban olyan jól meg van oldva a cím megadása (külön adatbeviteli mező az ország, város, utca, házszám), illetve a többpontos tervezés, hogy azt nagyon sajnálnám, ha nem lenne.
A Sygicban valahogy ez nekem még sosem sikerült.Másik alternatíva a Nokia. De az meg annyira buta (nincs többpontos navi, nem mutatja a sebességet, sávinfót, satöbbi), hogy azt is csak néha-néha megnézem, de komolyabb használatra nekem nem alkalmas.
-
vlevi
nagyúr
válasz
#45553408 #328 üzenetére
Tudom. És a baj az, hogy a supportnak már be van téve a Ctrl+V billentyűkombinációra a szabvány válasz : Dolgozunk a frissítésen, és amint elérhető...."
Pedig a funkciói miatt (leginkább a többpontos tervezés) ez tetszik a legjobban.
De ha csak azok a térképek vannak hozzá, amivel Kolombusz Indiába akart menni, akkor megette a fene az egészet -
vlevi
nagyúr
Múlt héten Kőszegen volt dolgom, és akkor vettem észre, hogy az iGO nem ismeri az M85-86 utalnak egy jó részét. Emiatt Csornánál levitt volna a régi 86-osra.
Szégyen, hogy lassan 2 éves térképek vannak hozzá, megvettem a progit nem kevés pénzért, de mára nagyon elavult. -
Arver
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni nekem, hogy jelenleg melyik IGO verziót érdemes beszerezni ill. mik a különbségek ezek között ? Gondolok itt az IGO Primo, IGO Nextgen, IGO Navigation.
Köszi előre is.
-
DM43
őstag
A mai "termés" (arra még nem jöttem rá, hogy mi változott):
Természetesen a térképek továbbra sem frissülnek
-
Moleman
addikt
Sziasztok, egy kisebb kellemetlenségbe ütköztem, ami tavaly a Szülinapp frissítésekor is jelentkezett. A térképen minden egyes közlekedési lámpa látszik, anno ki tudtam valahogy kapcsolni, de most nem találom a módját. Próbáltam a sys.txt-ben a [2d] traffic_lights=0 sort, de nem segített.
Mi lenne a megoldás?Köszi!
-
OldMike
őstag
válasz
#45553408 #319 üzenetére
Aki időben rájött a helyzetre (fórum, ingyenes kipróbálás) valószínűleg nem vette meg, vagy sajnos dühöng, ha megtette.
Tulajdonképpen egész Európa (igaz elavult) térképet adnak annyiért, amennyibe másfél évi Magyarország térképelőfizetés van a Naviextrason.
Nem teljesen idevágó - inkább csak tanulság - de egy másik, relatíve olcsó (élettertam térképfrissítésű) program a Sygic, ami TomTom térképet használ, szintén hasonlóképpen kullog az események után, ezzel szemben a borsos áron elérhető TomTom eszközök évente sokszor kapnak térkép (és szoftver) frissítéseket. Sajnos olcsó húsnak...
-
OldMike
őstag
Csak annyiból egészíteném ki, hogy a Naviextras-on az NNG térkép 2016.Q4 jelzéssel van, ami valószínűleg fájlként már 2016.12-ként van jelölve. Nem vettem meg, ezért csak tippelem.
Már szerepel rajta a Székesfehérvár nyugati elkerülő út, amit tavaly júliusban adtak át (meg egy, szintén tavalyi új - közelben lévő - körforgalom is). Igaz viszont, hogy a kisbéri körforgalom nem került be.Nem vagyok ebben jártas, de kissé nehéz elképzelni, hogy a NexGennek esetleg más formátumban kellene legyártani a térképeket. Inkább arról lehet szó, hogy nem akarják rontani a fizetős térkép eladási számait.
-
DM43
őstag
Tegnap (03.17) frissült a program, az új verzió száma: 9.18.27.693527
Evvel együtt "hatalmas" térképfrissítés is volt - bár az áruház továbbra is 2015.Q3-at ír ki a magyar térképre, az a valóságban 2015.12-es NNG térkép. Ezt meri újnak nevezni az NNG.Csak, hogy mindenki képben legyen, ennél vannak sokkal újabb térképek is, amelyek mind megvehetők-letölthetők (voltak) a naviextras oldaláról:
- NNG: 2016.06
- HERE: 2016.Q1, Q2, Q3, Q4
- TomTom: 2016.03, 06, 09A Google Play áruházban több válaszban leírta az NNG, hogy dolgoznak az új térképeken és amint megfelelő minőségűek lesznek letölthetővé teszik azokat. Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy akkor a fent részletezett dolgok nem megfelelő minőségűek? Miért nézik hülyének az embert?
-
zoli669
tag
Sziasztok!
Ezt a levelet küldték, arra hogy mikor lesz frissítés, legalább már nem dolgoznak rajta, hanem hamarosan....
"Szeretném tájékoztatni, hogy a fejlesztőink már elkészültek a térképfrissítésekkel, melyek hamarosan elérhetőek lesznek az alkalmazáson belüli áruházból.
Köszönjük szíves türelmét és megértését.
Amennyiben további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!"
A nagy kérdés az, is hogy mikori lesz az úgynevezett frissítés?
-
zsiga68
őstag
válasz
#45553408 #309 üzenetére
Sziasztok.
Úgy érzem hogy az NNG nem fogja fel hogy miröl is van szó,vagy nem érdekli. /Bármelyik sajnálatos/ Szerintem ha volt olyan kedves hogy pénzért letölthetővé tette a programot akkor Illik terméktámogatást és ez által frissítést nyújtani. Biztos úgy gondolja hogy nincs versenytársa ezen a platformon. Pedig van,méghozzá önmaga csak Warez formában. Ha lenne legális frissítés akkor kevesebben nyúlnának ehhez a megolgáshoz. Mert a vevőt nem csak meg kell szerezni hanem meg is kell tartani! -
Erdmis
tag
Már kezd eléggé szánalmas lenni, amit az NNG művel. Értem, hogy ez egy semmi piac, de azért na...
A legfelháborítóbb, hogy mennnyire hülyének nézik az embereket - "amint megfelelő minőségűek lesznek" "harmadik féltől szerezzük be a térképeket". Pofátlanság teteje. Ennek így nem tudom mi értelme volt? Bár gyanús volt, megjelenéskor már volt 2016 q1, erre kiadták az azóta is kultikus 2015 q3-mat...
Ráadásul ezért a felejthetetlenül elavul csomagért pofátlanul magas összeget is kizsákmányoltak a gyanútlan felhasználóktól. És ha ez még nem elég, a sok hibajelzés ellenére az egyetlen "javítás" egy pluszban megvásárolható, szintén elavult kamionos csomag
Prémium autóipari navigációs beszállító mi? És még csodálkoznak a sok warez miatt. -
zoli669
tag
Sziasztok!
Valaki tud róla valamit, hogy mikor kegyeskednek frissíteni egy olyan programot, amiért nem kevés pénzt kell kifizetni. 2017-ben 2015Q3-as térkép azért szerintem pofátlanság!
Köszönettel:
zol669
-
trance89
őstag
válasz
<Adamsky> #306 üzenetére
és az egyik leggyorsabban fejlődő magyar vállalatként vannak emlegetve, ódákat zengenek róluk minden magyar nyelvű cikkben
szégyen, ennyit tudok rá mondani...(#305) DM43
Érkezett egy kis program frissítés.
ÚJDONSÁGOK
- the awaited Truck & Caravan InApp feature is available
- improved traffic service
- minor bugfixes and improvementsvagyis kizárólag azért adtak ki egy újabb verziót hogy még több dologért lehessen fizetni...
-
<Adamsky>
nagyúr
"improved traffic service" - ez vajon mit takar?
"minor bugfixes and improvements" - ebből érezni valamit?Ez, hogy a térképek ilyen mérhetetlenül lassan frissülnek, egy vicc. Használok olyan programot, ami az OpenStreetMap térképeit használja. Augusztus óta legalább 3 alkalommal frissült.
-
DM43
őstag
Érkezett egy kis program frissítés.
ÚJDONSÁGOK- the awaited Truck & Caravan InApp feature is available
- improved traffic service
- minor bugfixes and improvementsÚj térképek még sehol ...
-
vlevi
nagyúr
válasz
<Adamsky> #303 üzenetére
Ja, igen, sávinformáció.
Ezeréve benne van az igo primoban, és nagyon jól jött, amikor a bécsi bevezetőn a 6 sávból mutatta, hogy melyik 2 sávba soroljak be, sőt még a táblákból is mutatja, hogy a bevezetőn melyik felé menjek. Nagyon nagy kár, hogy nem foglalkoznak a programmal -
<Adamsky>
nagyúr
Köszi a választ! Akkor ezek szerint jól döntöttem, hogy (ki)vártam. Szomorúan hallom, hogy a helyzet nem javult és az NNG-nek ennyit ér a fizető felhasználó.
(#299) trance89
Értem, amit mondasz, és részben igazat is adok Neked (pl. a roaming árak már tényleg nem vészesek), de a nagy büdös helyzet az, hogy a Waze - mint navigáció (!) - egy nagy darab kaki. Nehéz ezt elmagyarázni, de valahogy lassabb / pontatlanabb.. A szolgáltatások / funkciók terén is nagy az elmaradása. Csak két dolgot említenék: lane assistant, ill. az alagutak kezelése. Az esetek 90%-ban Pest megyében, ill. Pesten mozgok, és így a Waze tényleg hasznosabb számomra, de nagyobb utak alkalmával az iGO számomra jobb lenne.... de csak lenne ... -
vlevi
nagyúr
válasz
trance89 #301 üzenetére
Amikor én próbáltam a waze-t, (nyáron), ahogy eli dultam otthonról, és kiértem a wifi hatóköréből, egyszerűen megállt, nem mozdult többé a térkép.
Ha nincs letöltve a térkép, akkor vajon hogyan navigál offline, többszáz km-t?
Guglival is ez a helyzet, ami terület le van töltve offline, azt tudja mutatni, de pl Nyíregyházáról nem Polgár felé indulok Miskolcra, hanem Tokaj felé, akkor meg van lőve, nincs térkép, akár ki is léphetek belőle.Ja, el is felejtettem. Az Igoban nekem állandóra be van kapcsolva a tracklog. A többiben ilyet nem találtam, ha ilyenre van szükségem, akkor ahhoz megint külön progit kell felraknom.
-
trance89
őstag
"Nem, hogy nem jött be, de rövid idő alatt felidegesített azzal, hogy rendszeresen ezekkel a közösségi szarokkal jött."
nem használok FB-t sem semmilyen más közösségi szart, mégis boldog vagyok vele
igaz sok benne a közösségi funkció de nem kötelező használni és max 1-2 gombnyomással átléphető mindegyik, amit pedig 1x kinyomsz nem fog folyamatosan bombázni vele"mert ugyebár mobilnek nélkül egy métert sem hajlandó navigálni."
navigál akkor is ha kiesik a mobilnet, sőt az új verzióban már offline is lehet jelentéseket küldeni, tervezéshez szükséges a net"de pl az uthalozata sok helyen ujabb, részletesebb, mint az igo, ezt el kell ismerni"
waze-ben ha bejelentesz egy térképhibát órákon, max 1-2 napon belül javítva van mivel régiónként több térképszerkesztő van, here/nng térképeknél ez nem egészen így működiktény hogy van jópár extra fícsör az igo-ban ami azért hiányzik de térkép frissítésekben és a valós idejű útinfókban abszolút toronymagasan verzi az összes többi progit, az igo tmc funkciója egy vicc mellette
egy korszerű navigációnál pedig pont ez a 2 dolog ami alap
aki egyszer hozzászokik annak az összes offline navi antik cuccnak fog tűnni
Aktív témák
Jelen állás szerint mindennemű beavatkozás a rendszer működésébe wareznek minősül, így ezen változtatások kitárgyalása, ezekben való segítségkérés és nyújtás továbbra is tilos. Ezekre a kérdésekre jelen pillanatban is várjuk az NNG válaszát. Az esetleges változásokról értesíteni fogunk benneteket! Köszönjük!
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest