Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
iGO Primo Nextgen- már a mobilodon is navigálhatsz
Aktív témák
-
Blazy88
csendes tag
Ha arany áron nem is, de közelíti... A legnagyobb bajom, hogy minél többet olvasok fórumokat, annál inkább elmegy a kedvem tőle. Pedig vártam, mint zsidó a messiást...
A térképeket még mindig nem sikerült frissíteniük. Nem ártana tudni, hogy milyen forrásból jönnek a forgalmi infók (ha már kifizeti az ember évente, legyen jó minőségű). Nem igazán értem, miért nem lehet egységesen (friss) here térképeket alkalmazni. A program navigálás közbeni szaggatásáról meg inkább szót sem ejtenék (a virágboltból származó, tákolt primo jobban futott, öregebb hardveren). Összességében kiábrándító számomra.(Azt meg már csak zárójelben teszem hozzá, hogy e hónap 27-ig akciós a Sygic. Gyakorlatilag abból a pénzből, amiből összerakod az iGO-t Európára, abból világtérképet kapsz örökbe, tokkal vonóval.
Én már tesztelem, és eddig egyértelműen tetszik, amit nyújtanak.)
-
Aktív témák
Jelen állás szerint mindennemű beavatkozás a rendszer működésébe wareznek minősül, így ezen változtatások kitárgyalása, ezekben való segítségkérés és nyújtás továbbra is tilos. Ezekre a kérdésekre jelen pillanatban is várjuk az NNG válaszát. Az esetleges változásokról értesíteni fogunk benneteket! Köszönjük!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- One mobilszolgáltatások
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Projektor topic
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest