Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuccos19
tag
válasz
bull84ghia
üzenetére
Viszont mindenképpen kérdezz rá, hogy hány GB-ig olvassa-írja az SD kártyákat, mert az ebay-en sokszor oda volt írva, hogy max. 2GB-ig kezeli. Az azért már elég gáz, szerintem a legtöbb ember manapság már minimum 8-16gigásakat használ. Legjobb, ha kezeli az SDHC, SDXC kártyákat is.
-
cuccos19
tag
válasz
bull84ghia
üzenetére
Igen, belemegy. A csapóajtó mögötti alsó részbe. Az alsó a PC Card, a felső az ExpressCard. A felsőbe például tehetsz extra USB és E-SATA protokat. A sebességét viszont nem tudom, hogy mit hozna (mondjuk ha USB 3.0-at teszel bele).
Én a PC Card bővítőhelyre kíváncsiságból rádugtam azt a kártyaolvasót, ami a tévészolgáltató kódkártyáját (bankkártya szerűség) olvassa. Semmit sem mutatott, fel sem ismerte az eszközt. Mondjuk elég alap Linuxom van, nagyon nem is próbáltam keresni, hogy mi lett rádugva. Az viszont kilógott oldalra. Ha esetleg megveszed ezt az SD olvasót, írd meg légyszi, hogy ez kilóg-e a gépből?
-
NonPiskóta
csendes tag
válasz
bull84ghia
üzenetére
Hello!
SATA ssd-t beleteszed és fog menni.
Billentyűzet tekintetében jó hozzá: T61, T400, T500 és megkockáztatom, hogy az R-eké is. Viszont ezekből is az NMB típust ajánlom, a chicony és az alps billentyűzetek elég gyengére sikeredtek. A csattogós-nyeklős T500 billentyűzete után mindig öröm átülnöm az NMB-s T60-om elé.
Itt képekkel is mutatják a különbségeket az egyes változatok között, így igény esetén tudatosan is vadászhat az ember a kiszemelt típusra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A06 mobiltelefon
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Samsung A06 mobiltelefon
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest