Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuccos19
tag
válasz
bull84ghia #182 üzenetére
Igen, belemegy. A csapóajtó mögötti alsó részbe. Az alsó a PC Card, a felső az ExpressCard. A felsőbe például tehetsz extra USB és E-SATA protokat. A sebességét viszont nem tudom, hogy mit hozna (mondjuk ha USB 3.0-at teszel bele).
Én a PC Card bővítőhelyre kíváncsiságból rádugtam azt a kártyaolvasót, ami a tévészolgáltató kódkártyáját (bankkártya szerűség) olvassa. Semmit sem mutatott, fel sem ismerte az eszközt. Mondjuk elég alap Linuxom van, nagyon nem is próbáltam keresni, hogy mi lett rádugva. Az viszont kilógott oldalra. Ha esetleg megveszed ezt az SD olvasót, írd meg légyszi, hogy ez kilóg-e a gépből?
Új hozzászólás Aktív témák
- - 73% A+ Thinkpad T14 / erős akku! gyárilag Magyar / 14" FHD / r5-4650u // 32/256G / +SZLA +GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Thunderbolt 4 kábel
- XIAOMI Mop 2 Pro+ robotporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest