- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuccos19
tag
Köszi Tim! Ha nem tudok beszerezni T60p alaplapot, mindenképpen megkereslek.
Eddig úgy néztem, hogy sacc/kb. 10ezerből megáll postával az ebayről p-s alaplap is. Bár lehet mire oda jutok, egy darab sem lesz belőle.
A BIOS frissítés ha jól gondolom az alaplapra vonatkozik. Lehet még inkább ezen a mostani próbálkozok meg vele először. Ha a legújabb - 2.27 - verzióra felfrissítem, akkor már támogatni fogja elvileg az SSD-t is? Vagy ahhoz valami moddolt BIOS kell?
Viszont gondban vagyok a gépem pontos típusával. Mivel sokáig gyártották a T60 szériát, lehet belőle egy csomóféle. Itt akadtam el, "[Machine Type]". Azt hogyan derítem ki? Ha a ThinkVantage gombbal előhozom a BIOS-t, nem látok olyan adatokat, amik itt a Machine Type-ban vannak. Az alaplapon rajta lehet? A gép alján sincsenek erre utaló adatok. Vagy simán [innét töltsem le] a Boot CD image-t és az jó lesz akár melyik típus is T60-on, T60p-n belül? Azt látom, hogy széles vásznas kijelzőshöz más van, de az nem lényeges most nekem.
Esetleg tegyek fel egy Windows 7-est vagy XP-t (amit elég halál driverezni szerintem) a Linux helyett? Nem örülnék neki, mert már olyan jól "belaktam".
Előre köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- KROAK K-CS01 Android autós navigáció 2/32 7"
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- HIBÁS! Javításra vagy alkatrésznek! Kyocera FS-C8525MFP multifunkciós készülék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest