Új hozzászólás Aktív témák

• cuccos19

tag

Köszi Tim! Ha nem tudok beszerezni T60p alaplapot, mindenképpen megkereslek. :R Eddig úgy néztem, hogy sacc/kb. 10ezerből megáll postával az ebayről p-s alaplap is. Bár lehet mire oda jutok, egy darab sem lesz belőle.

A BIOS frissítés ha jól gondolom az alaplapra vonatkozik. Lehet még inkább ezen a mostani próbálkozok meg vele először. Ha a legújabb - 2.27 - verzióra felfrissítem, akkor már támogatni fogja elvileg az SSD-t is? Vagy ahhoz valami moddolt BIOS kell?

Viszont gondban vagyok a gépem pontos típusával. Mivel sokáig gyártották a T60 szériát, lehet belőle egy csomóféle. Itt akadtam el, "[Machine Type]". Azt hogyan derítem ki? Ha a ThinkVantage gombbal előhozom a BIOS-t, nem látok olyan adatokat, amik itt a Machine Type-ban vannak. Az alaplapon rajta lehet? A gép alján sincsenek erre utaló adatok. Vagy simán [innét töltsem le] a Boot CD image-t és az jó lesz akár melyik típus is T60-on, T60p-n belül? Azt látom, hogy széles vásznas kijelzőshöz más van, de az nem lényeges most nekem.

Esetleg tegyek fel egy Windows 7-est vagy XP-t (amit elég halál driverezni szerintem) a Linux helyett? Nem örülnék neki, mert már olyan jól "belaktam".

Előre köszönöm a segítséget! :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés