Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Abban én is egyetértek, hogy az előző verseny színesebb volt. És az is igaz, hogy egy jó háttérkép választásához is kell kreativitás.
Ami viszont ellene szól nálam az a minimal kategória. A nap folyamán vissza is néztem. Ott aztán tényleg sok olyan desk volt, ahol a háttérképen kívül egy óra volt a desken és annyi! Vagy még annyi sem! (asszem volt ahol csak egy halvány tálca látszódott)
És ez már majdnem az a szint, hogy elég lenne csak a hátteret linkelni a wallbase-ről azt viszlát.Szerintem nem lenne hülyeség felváltva csinálni a versenyeket. Egyik szabad, másik fix háttérképválasztással.
@killhates: Köszönöm!

@Smooth: Neked is köszönöm! Jól esik ilyet olvasni!

Meg persze a többieknek is!

Jó látni, hogy azért másnak is bejön az a feeling ami nekem a deskemmel kapcsolatban.
-
Dany007
veterán
Én nem tudok veled egyetérteni. Ahogy a kiírásnál is mondtam ez szerintem pont, hogy jó ötlet.
Az előző versenyeken - ahogy a szervezőknek - nekem is feltűnt, hogy az egész desktop verseny egyfajta háttérkép versenybe csapott át. Annak meg jóval kevesebb értelmét látom, hogy ugymond "ki tud ütősebb háttérképet letölteni a netről" verseny. Persze ennek is megvan a feelingje! De azt el kell ismerni, hogy a korábbi esetekben a háttérkép volt a húzóerő. Továbbá sok esetben nehéz volt eldönteni melyik desk tartozik minimal kategóriába és melyik antiminimalba. Mert ugye minimal esetén aztán tényleg csak a háttérkép dönt.
Jelen helyzetben pedig a képek gyönyörűek. A második tényleg nehéz téma. Nem véletlen h kevesebb nevezés érkezett.
-
Adamis
őstag
Ezzel sajnos egyet kell, hogy értsek. Más háttereket vártam, nem ezeket. Az első kategória képe még csak-csak, de a másodikról már én is leírtam a véleményemet. Kifolyt a szemem, használhatatlan és értékelhetetlen !háttérképként! Amúgy szép kép, de no!
Az első kép meg nekem túl egyszerű volt és nagyon... kék!
Valahogy ez sem jött be, mint háttér. Nem tudom, miért, de nem. Azt nem is neveztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- OLED monitor topic
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Byintek Love U14 Projektor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Valahogy ez sem jött be, mint háttér. Nem tudom, miért, de nem. Azt nem is neveztem.