- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Most kezdtem újra az edzést, kihagytam 1-2 évet, mert úgy hozta az élet. Amugy vagyogatok, ha lesz SB, majd elmegyek jól aztán dumálunk élőben is.

-
I_Am
veterán
Hagyjuk azt a versenyt.

Justmusicba megyek most Audio Controll-ba zenélni 2 órát. Zack Marullo már hivott csak sok a teendőm, meg igazából elég rendhagyót szeretnék alkotni, ahoz meg idő kell, hogy felkészüljek zenelieg.
Ezért mondtam, hogy még kérek szépen egy kis időt.De majd megírom a party-s totyikba ha lefixálom az időpontot.

Egy kis zaj megint.
Make Some Noise 4. http://www.sendspace.com/file/it577x csak erős idegzetűeknek. 
-
<NewL>
addikt
milyen cuccod van? keverő+lejátszó
most gondolkozom ,hogy kellene egy kicsi dj pultot csinálnom
valami laptop+hangfalszett+keverőuncsitesóm nyitott egy presszót,egy páran szeretik az ilyen muzsikát

amúgy jó kis mix

valahol zenéltél már? justmusicon volt a múltkorában amatőr verseny vagy valami ilyesmi. neveztél?
-
I_Am
veterán
Vannak.

Összesen 80 felett van a mixeimnek a száma, ebből a legfelkapottab a Coronita Classic sorozat, amelyből 10 rész készült. Ezt követi a Summer Session és a legújabb a Make Some Noise. Születtek még közben komolyabb agymenések is, 3 órás szettek és techno mixek is. Valamint van egy másik sorozatom ami a Minima Land címet viseli, abból 23 rész, összesen 25 cd-nyi készült. (a 10-es és 20-as számok duplák)

Most konvertálom át éppen a Make Some Noise 4-ik részét, most lettem vele kész. Na ebben már odapakoltam a ritmusnak.

Nemsokára felteszem és adok linket is hozzá.

NewL: általában ahogyan kell, cd lejátszók és keverő pult, azonban mostanában, hogy sokat használom az ableton-t rákaptam a live act-ezésre is.
A Make Some Noise sorozat azzal készül. -
<NewL>
addikt
Szedem-lee

min csinálod ezeket a zenéket I_Am? laptop? -
Trub
tag
"You have reached your daily download limit (1GB). "
Az a szép, hogy életemben nem láttam még az oldalt
A rapidshare-ről sem tudok tölteni, mert állandóan ki van akadva az is. -
vergilx
őstag
jóféle zene,te csináltad I_Am?
-
madstunt
addikt
Szedem

A régebbi szettjeid vmerre elérhetők? -
Már csúszik is le (elég lassacskán
) -
gYaLo
őstag
comment: <3
-
Kasza08
őstag
Már kapom is le

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezért mondtam, hogy még kérek szépen egy kis időt.